fbpx

Tutustu valikoimaamme.

Senkkimme, kaapistomme ja keittiömme rakentuvat IKEAn Bestå-, Pax- ja Metod-runkojen päälle.

Näin helppoa se on.

Upeat kaapistot, senkit ja keittiö kotiisi kolmen helpon stepin avulla.

Mittaa keittiösi ennen Doorien ovien valitsemista

Aloita mittaamalla olemassa olevat IKEA-kaappisi tai tilaa uudet rungot IKEAsta.

Valitse sopivat tuotteet Doorien mallistosta

Valitse ja tilaa Doorien mallistosta sinulle mieluisat ovet, peitelevyt ja vetimet.

Asenna ovet helppojen ohjeiden mukaan

Asenna ovet ja muut osat helppojen ohjeiden mukaan. Voit tiedustella kauttamme myös asennuspalvelua.

Miksi Doorie sopisi sisustusprojektiisi?

 

EI ISOJEN KETJUJEN JÄYKKYYTTÄ

Doorie on mutkaton ja joustava kotimainen kalustefirma. Tuomme nopeasti markkinoille alan uusimpia innovaatioita.

EI TURHIA KUSTANNUKSIA

Hyödynnämme keittiöissä, vaatekaapeissa ja lipastoissa Ikean runkoja, jolloin säästät reippaasti sisustuksen kustannuksissa laadusta ja kalusteen ulkonäöstä tinkimättä.

EI ROBOTTEJA

Tuntuuko sisustaminen työläältä? Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua ilomielin projektisi alusta loppuun asti.

EI RAJOITTEITA

Mallistomme on aidosti monipuolinen. Pyrimme aina löytämään mieltymyksiäsi ja persoonaasi vastaavat ratkaisut, jotka myös sopivat budjettiisi. Jos Ikean runko ei taivu toiveisiisi, teetämme oman mittojesi mukaan.

LÄHITUOTANTOA JA KIERRÄTYSTÄ

Käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia valmistajia. Kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään vanhoja kalusteita. Tuunaaminen on erikoisosaamistamme!

Tilaa uutiskirje

Toukokuun tilaajaetuna normaalihintaiset Bestå- ja Pax-kalusteisiin sopivat ovet ja peitelevyt -15 %!

Tilaa uutiskirjeemme ja kuule ensimmäisenä parhaista tarjouksista, odotetuista uutuustuotteista sekä ideoista kodin sisustukseen. Tervetuloa mukaan doorittamaan unelmiesi koti!

Me olemme Doorie

Säästä kustannuksista – älä unelmista!

Doorie Shadow

Kotimainen yritys vuodesta 2018

Doorien perustajalla Sadulla on vuosien kokemus kaluste- ja keittiöteollisuuden parissa ja ajatus asiakaslähtöisestä kalusteyrityksestä oli kytenyt hänen päässänsä jo pitkään. Doorie perustettiin elokuussa 2018. Nykyään Dooriella on kaksi showroomia Helsingissä ja työllistämme neljä henkeä. Liikevaihtomme ylsi melkein miljoonaan vuonna 2022.

Tarjoamme kattavan malliston ovia, tasoja ja tarvikkeita keittiöihin, vaatekaappeihin ja lipastoihin. Toisin kuin kalustealan suurilla ketjuliikkeillä, mallistomme on erittäin laaja ja joustava. Tukenamme on laaja verkosto kotimaisia valmistajia. Lisäksi maahantuomme itse vetimiä ja muita tarvikkeita.

Hyödynnä Ikean runkoja, mutta kuorruta kotimaisella

Konseptimme nokkeluus piilee siinä, että kalusteidemme pohjalla on Ikean rungot. Näin on mahdollista säästää kustannuksissa tinkimättä laadusta. Tuomme jatkuvasti markkinoiden uusimpia ja mielenkiintoisimpia ratkaisuja tarjolle. Ikean Metod-keittiöiden rungot ja helat ovat kestäviä ja hinnaltaan huokeita. Bestå-lipastoja taas on melkein jokaisessa suomalaisessa kodissa ja ne ovat täydellisiä tuunauskohteita. Pax-vaatekaappien sisäosat ovat monipuolisia ja edullisia. Tarkoituksenamme on uudistaa ja tuoda jokapäiväistä designia suomalaisiin kotiin, kestävästi ja edullisesti ja mahdollisimman vastuullisesti.

Palvelu on aina ollut Doorien keskiössä. Meille on sydämen asia, että palvelumme toimii ja asiakkaiden odotukset ylittyvät positiivisesti.

Maksa turvallisesti

Meillä voit maksaa turvallisesti oman verkkopankkisi, Mobilepayn tai luottokorttisi avulla. Myös osamaksu on mahdollinen!

Doorien maksutavat – Pankkien logot