Doorie rental kit

Olen huomannut, että verkkokaupastamme ostetaan usein vetimiä ja nuppeja yksittäiskappalein kotiin sovitettavaksi. Monet asiakkaat tuskastelevat, miten kivoja vedinmalleja on hankala löytää ja usein ostopäätöstä on haastava tehdä pelkän kuvan perusteella. Sama pätee oviimme ja tästä johtuen mallipalojen tilaaminen kotiin onkin todella suosittua.

Väistämättä mieleeni tuli, että kuinka paljon vetimiä mahtaa mennä hukkaan, koska niitä tilaillaan vaan mallailtavaksi.  Miksi niitä ei voisi lainata hetkeksi? Tästä lähti ajatus ihan uudenlaisesta konseptista  – Doorien Rental kitistä. Vetimien lisäksi päädyimme laittamaan pakettiin myös värimallimme, koska usein sisustusprojekteissa myös värimallit ovat hyvin tarpeellisia.

Kasasimme siis valmiita paketteja mallivetimiä ja mallipaloja väreistämme, jonka voi nyt tilata kätevästi kotiin.  Hyvitämme rental kitin hinnan (45 €) seuraavassa tilauksessa (vähintään 250 € ostoksista). Paketin mukana toimitamme palautuskortin Postiin, joten paketin lähettäminen takaisin on maksutonta ja helppoa.

Toivottavasti uusi keksintömme on hyödyllinen ja helpottaa monen sisustusprojektia!

Näet paketin sisällön ja voit tehdä tilauksen täällä.