Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Inspiroidu ruskeasta

Tänä keväänä on näkynyt runsaasti ihania ruskean sävyjä niin vaatteissa kuin kalusteissakin. Päätimme, että seuraava uutuusvärimme on ruskea!

Saammeko esitellä: kevään uutuusvärimme COCOA, joka on nyt saatavana Bestå-lipastoille, Pax-vaatekaapeille ja Metod-keittiöille ja -lipastoille.

Väri on niin uunituore, että meillä ei ole vielä valokuvia valmiista toteutuksista. Myös mallipalojen saapumista varastoomme joudumme vielä odottelemaan tovin. Haluatko olla ensimmäisten joukossa?  Saat 20 % alennusta COCOA-tuotteistamme (poisluettuna keittiöt) maaliskuun 2020 ajan. Vastineeksi haluamme sinun lähettävän meille valokuvan lopputuloksesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro, mikä kaluste ja koko kiinnostaisi. Cocoan hintaryhmä tulee olemaan sama, kuin muillakin maalatuilla mdf-tuotteillamme.

Keväisin terveisin, väritäpinöissä

Satu

 

satu@doorie.fi