fbpx
feel ovi
Keittiöt

Modernit, selkeät linjat ja ihastuttava sävymaailma – niistä on Doorie-keittiö luotu. Täältä löydät skandinaaviseen makuun sopivat peitelevyt ja ovet, viimeistellyt keittiötasot sekä upeat altaat, hanat ja vetimet, joilla teet IKEAn keittiörungosta oman näköisesi.

Aamiaiskaapit
Keittiön ovet
Keittiön ovet
Tasot
Avohyllyt
Altaat
Hanat
Etulevyt
Vetimet ja nupit

Tyylikkäät keittiökaapit ja tasot omiin tarpeisiisi

Keittiökaapit ovat välttämätön osa toimivaa tilaa. Sijoittamalla keittiön kaapit järkevästi teet arjenhallinnasta helpompaa, maksimoit käytettävän säilytystilan ja luot harmonisen kokonaisuuden, joka korostaa keittiösi upeimpia piirteitä. IKEAn keittiörungot ovat kestäviä ja käytännöllisiä kokonaisuuksia, joiden avulla mukautat omaan tilaasi sopivat kaappiratkaisut. IKEAn METOD-keittiörungot ovat todella kustannustehokas vaihtoehto, jonka helat valmistaa korkealaatuinen itävaltalainen Blum. METOD-runkoon rakennat tarvittaessa tilavat ja avarat alakaapit kattiloille tai näppärät laatikostot kodin pikkutavaralle.

Toimivassa keittiössä kohtaavat tyylikkäät pinnat ja toiminnalliset ominaisuudet. Siellä koko perhe viihtyy hauskan ruuanlaittoharrastuksen tai yhteisen aamiaisen ääressä samalla, kun tilavat keittiökaapit jättävät pöytätasot tyhjiksi kokkausta ja lasten puuhastelua varten. Merkittävimpiä tyylin määrittäjiä keittiöissä ovatkin juuri keittiötasot sekä keittiökaappien ovet.

Suosittuja tuotteita

Kestävät IKEA-keittiöt kaiken perustana

IKEA-keittiöt ovat loistava ratkaisu keittiösi säilytystilojen rakentamiseen. Käytännölliset ja tilaa säästävät METOD-kaapistot ovat saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa, ja ne voidaan suunnitella täysin oman keittiösi tarpeisiin. Kestävät METOD-rungot ovat myös yksi harvoista mahdollisuuksista luoda erityisen korkeat, kattoon asti ulottuvat kaapistot koko keittiön seinälle.

Korkeat IKEA-keittiön kaapit tuovat tilaan huomattavasti lisää säilytystilaa ja tekevät huoneesta ilmavan tuntuisen, kun yhtenäinen pinta jatkuu lattiasta kattoon. Katonrajassa sijaitsevat hukkaneliöt tulevat näin tehokkaasti ja tyylikkäästi käyttöön. Korkeiden kaappien ylähyllyt ovat täydellinen paikka piilottaa juhla-astiasto tai tilaa vievä fonduekattila, josta et ole raaskinut luopua.

METOD-keittiörunko tuo joustavuutta keittiösuunnitteluun, sillä siirreltävien hyllylevyjen ja muiden mukautettavien ominaisuuksien ansiosta voit luoda keittiöösi vaikkapa kipot ja kupit piilottavan aamiaiskaapin. Doorie-keittiöstäsi luot helposti upean tilaihmeen, jonka raikkaan sävyisiin ja modernin tuntuisiin kaappeihin piilotat keittiösi välttämättömät tarvikkeet. Valikoimastamme löydät useita ihastuttavia sävyjä sekä upeita ovivaihtoehtoja, joista voit valita omaan tyyliisi parhaiten istuvat kotimaiset peitelevyt ja ovet. Huomasitko, että meiltä voit tilata myös mallipalat kotiisi vaikkapa heti!

Näin luot Doorie-keittiön

Toiminnallinen ja juuri sinun tarpeitasi vastaava Doorie-keittiö syntyy helposti. Voit joko hyödyntää IKEAn keittiöille tarjoamia suunnittelupalveluita, tai mitata keittiösi itse. Mikäli päätät valita keittiön IKEASTA, tutustu täällä tarkemmin ohjeisiimme keittiösuunnitteluun liittyen. Kun mitat ovat kunnossa, päästään hauskimpaan osuuteen! Doorien mallistosta löydät runsaasti skandinaaviseen makuun sopivia, raikkaita sävyjä ja moderneja mallistoja, joista voit valita keittiöösi ihanat pinnat. Toimitamme kaikki peitelevyt valmiiksi mitoitettuina, joten sinun tarvitsee vain laittaa ne paikoilleen. Nopeasti toimitettava, Doorien peitelevyistä ja ovista rakennettava keittiön kaapisto on helppo asentaa, kun runko on kunnossa.

Suunnittelemalla hyvin keittiösi tyylin voit varmistaa, että pöytätasot kestävät perheen kulutusta ja keittiökaapit palvelevat vuosien ajan elämäntyylin muuttuessa. Valikoimastamme löydät niin upean terrazzon kuin kestävän graniitin, IKEAn keittiörunkojen mitoituksiin sopivina pöytätasoina tietenkin. Toimiva keittiö viimeistellään upeasti muotoillulla altaalla ja keittiöhanalla sekä tyylikkäillä vetimillä. Toiminnallinen ja kestävä keittiö juuri haluamassasi sävyissä, malleissa ja koossa on siis helppo rakentaa. Raikkaan valikoimamme avulla luot nyt unelmiesi keittiön!