fbpx
aamiaiskaappi ns neliö
Aamiaiskaapit

Aamiaiskaappi on käytännöllinen ratkaisu keittiöön, jonka avulla kaikki aamiaiseen tarvittava pysyy helposti yhdessä paikassa. Samalla keittiötasot jäävät siististi vapaiksi kahvinkeittimiltä ja muilta tarvikkeilta. Tyylikäs ja monipuolinen aamiaiskaappi METOD-keittiöön sopivissa mitoissa löytyy Doorielta.

Suosittuja tuotteita

Aamiaiskaapilla toiminnallisuutta keittiöön

Aamiaiskaapilla on alun perin tarkoitettu nimensä mukaisesti kaappia, johon mahtuvat kaikki aamiaistarvikkeet. Kaapin suunnittelussa on siis otettu huomioon kahvin- ja vedenkeittimistä nousevat höyryt ja tilaa on riittävästi kipoille, kupeille sekä puuro- ja myslipaketeille. Kiireaamuna aamiainen valmistuu nopeasti yhden kaapin äärellä, ja töihin lähtiessä tarvikkeet katoavat siististi ovien taakse.

Aamiaiskaappi on lyhyessä ajassa kehittynyt trendihankinnasta monen keittiön kulmakiveksi, joka helpottaa jokaisen perheen arkea. Aamiaiskaappi IKEA-keittiön mitoissa on näppärä ja edullinen ratkaisu monenlaiseen tilaan. Käytännöllisessä keittiössä aamiaiskaappi kätkee taakseen niin aamupalatarpeet muropaketeista kahvinkeittimeen kuin paljon muutakin keittiön pikkutavaraa. Siistien ja toiminnallisten kaapinovien taakse kätkeytyy kaikki se, mikä veisi muuten tilaa keittiötasoilla.

Monipuolinen aamiaiskaappi sopii moneen tarpeeseen

Vaikka aamiaiskaapista puhutaan edelleen samalla tutulla nimellä, ovat sen käyttötarkoitukset laajentuneet huomattavasti. Aamiaiskaappi voidaan suunnitella omien tarpeiden mukaan, mutta tavallisesti se käsittää ainakin jonkinlaisen tason aamiaisen, kahvin tai muun välipalan valmistusta varten, sekä muutamia avohyllyjä tarvikkeiden säilytykseen. Aamiaiskaapin varustelussa voidaan tehdä tilaa isoillekin kodinkoneille, jolloin keittiötasot voivat jäädä täysin tyhjiksi.

Toisaalta aamiaiskaappi voidaan myös sisustaa vaikkapa viinikaapiksi, mikäli illalliskutsuja varten tarvitaan lisää säilytystilaa. Aamiaiskaappiin voidaan lisätä hyllytasoja omien tarpeiden mukaan, jolloin esimerkiksi harvemmin käytettävät pienlaitteet mahtuvat ylähyllyille ja lasten käyttöön sopivat laitteet alemmas. Lasten kasvaessa ja elämäntyylin muuttuessa kaappia voi muunnella muuttuvien tarpeiden mukaan.

Moderni aamiaiskaappi Ikea-keittiöön helposti

Myös IKEA-keittiössä aamiaiskaappi toimii erinomaisesti. Aamiaiskaapin tyylikkäiden ovien ansiosta koko sisältö voidaan joko nostaa näyttävästi esille tai piilottaa kokonaan katseilta. Keittiö saa rauhallisen ja siistin ilmeen, kun pöytätasot pysyvät tyhjinä ja yksinäiset purnukat löytyvät näppärältä paikalta aamiaiskaapista. Suljettavat ovet suojaavat myös keittiön pienlaitteita pölyltä ja ruuanlaiton aikana syntyvältä höyrystyvältä rasvalta. Taitto-ovellinen aamiaiskaappi on käytännöllinen ratkaisu pienempäänkin keittiöön, ja se lisää keittiön harmoniaa entisestään, kun ovimalli noudattaa koko keittiön tyylikästä linjaa.

Doorien aamiaiskaappi sopii suoraan IKEAn METOD-keittiön mitoitukseen, joten se on erittäin helppo lisätä keittiösuunnitelmaan. Aamiaiskaapin runko piilottaa reiät ja saumat, eli aamiaiskaappi näyttää äärimmäisen viimeistellyltä myös ovien ollessa auki. Voit siis jättää näyttävät astiat ja tyylikkäät kahvipisteet kauniisti näkyville. Erikoismittainen runko hyllylevyineen sekä aamiaiskaappimekanismi ovat edullinen ratkaisu, kun kaipaat METOD-keittiöön jotakin uutta.

Aamiaiskaappi IKEAn keittiöön on helppo ratkaisu, kun kaipaat toiminnallisempaa tilaa. Doorielta löydät kaikki keittiön kaapit ihanissa sävyissä, unohtamatta kestäviä keittiötasoja. Mallistostamme löytyy runsaasti raikkaita värivaihtoehtoja sekä laadukkaita materiaaleja, jotka sopivat täydellisesti skandinaaviseen tyyliin. Keittiö viimeistellään tyylikkäillä altailla ja hanoilla.