fbpx
tausta keittiö doorie
Keittiön ovet

Keittiön kaapin ovet ovat tärkein yksittäinen ratkaisu, jolla luodaan haluttua tunnelmaa ja persoonallista ilmettä uuteen keittiöön. Myös vanhan keittiön uudistaminen käy helposti jo pelkät ovet vaihtamalla. Modernit ja laadukkaat IKEA-keittiön kaapin ovet valmiiksi METOD-runkoon sopivissa mitoissa löydät ihanissa sävyissä Doorielta.

Suosittuja tuotteita

IKEA-keittiön kaapin ovet

 Keittiön kaappien ovet ovat näyttävä osa keittiön tyyliä. Persoonallinen ilme syntyykin valitsemalla huolellisesti omaan tyyliin sekä kulutukseen sopivat ovet. Laadukkaat keittiön ovet on suunniteltu kestämään arjen käyttöä vuodesta toiseen, niin lapsiperheissä kuin muuten aktiivisessa arjessa. Laadukkaat pinnat on helppo pitää puhtaana, ja ne kestävät arjen pieniä kolhuja. METOD-keittiöösi tilaat viimeistellyt kaapin ovet Doorielta.

Doorielta löydät keittiön ovet lukuisissa eri materiaaleissa ja sävyissä. Ovet on mitoitettu valmiiksi METOD-keittiöön sopiviksi. Tyylikkäät keittiökaapin ovet piilottavat taakseen koko keittiön, aina ruokatarvikkeista lautasiin, patoihin ja pannuihin. Moderni ilme syntyykin harkitusta kokonaisuudesta ja yhtenäisestä, harmonisesta tyylistä. Keittiön kaapin ovet IKEA-keittiöön on helppo tilata ja asentaa. Laadukkaat ja raikkaan sävyiset, uudet keittiön kaapin ovet yhdessä peitelevyjen kanssa viimeistelevät yksilöllisen tyylin. Ovet ovat automaattisesti yhteensopivat IKEAn METOD-kalusterunkosi kanssa, ja ne voidaan asentaa sekä oikea- että vasenkätisiin kaappeihin.

Sopivat materiaalit ja sävyt keittiön kaapin oviin

Omaan tilaan sopivia IKEA-keittiön ovia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota muuhun keittiöön ja koko kodin tyyliin. Yhtenäinen ilme syntyy noudattamalla harmonista värikokonaisuutta läpi tilojen. Värin lisäksi myös materiaaleilla voi vaikuttaa paljon lopputulokseen. Esimerkiksi maalatut mdf-ovet ovat aina edullinen ja helppo valinta, sillä värisävyjä on valtava määrä ja pinta jää kauniin sileäksi. Mikrolaminaatti kestää todella kovaakin käyttöä, eikä sen pinta naarmuunnu helposti. Toisaalta lämmintä ja perinteistä tunnelmaa kaipaavalle sopiva ratkaisu voikin olla tumma pähkinäviilu tai vaaleampi tammiviilupinta, josta puun syyt erottuvat kauniisti.

Doorielta voit tilata myös IKEAn keittiön ovet vanhoihin runkoihin, joilla luot raikkaan ilmeen vanhempaankin tilaan. Keittiökaappien ovien vaihto käy helposti ja näppärästi jokaiselta! Tarvitset keittiön kaapin ovien vaihtoon vain METOD-runkoon sopivan kokoiset ovet sekä saranat. Kaikki IKEA-keittiökaappien ovet vanhoihin ja uusiin runkoihin löydät upeissa sävyissä.

Viimeistele harmoninen kokonaisuus keittiössäsi

METOD-runko on kestävä ja hyvä valinta keittiösi pohjaksi. Omaa, persoonallista tyyliä keittiöön tuodaan peitelevyillä ja keittiön ovilla. IKEA-keittiön kaapit ovet ovat tilan näkyvimpiä elementtejä, joten ne kannattaa valita huolella aikaa ja kulutusta kestäviksi. IKEA-keittiön suunnittelussa tulee kuitenkin huomioida myös yhteensopivat ja omiin kulutustottumuksiin sopivat keittiötasot sekä tyylikkäät vetimet, joilla upea keittiö viimeistellään. Mallistostamme löytyy runsaasti siistejä ja huomaamattomia sekä näyttävämpiä, moderniin tyyliin sopivia nuppeja, vetimiä ja kahvoja. Keittiökaapit voidaan myös toteuttaa täysin ilman vetimiä.