fbpx
Kotimaisia ovia ja peitelevyjä Ikean keittiöihin

Doorielta saat upeat ovet ja peitelevyt Ikea-keittiöösi! Käytössämme on Ikean Metod-mitoitus. Toimitamme kaikki ovet ja vetolaatikot valmiilla porauksilla Ikean vetolaatikoille ja Utrusta-saranoille. Toimitusaika Doorien keittiöoville on 4-5 viikkoa. Tutustu myös upeaan vedinmallistoomme. Lisäksi saat meiltä tarvittaessa keittiötasot ja -altaat Ikean runkoihin mitoitettuna.  Lue lisää tasoista täältä. 

Miksi Ikean keittiörungot?

Ikean keittiöiden mitoitus on tyylikäs ja käytännöllinen: sokkeli on ainoastaan 8 cm korkea ja yläkaappien syvyys on n. 37 cm, mikä antaa mukavasti lisää säilytystilaa yläkaappeihin. Ikean keittiöhelat ovat hyvälaatuisia ja Ikea antaakin niille pitkän takuun. Ikean keittiörungon rakenne on tukeva – paksuus on 18 mm. Ikealla on ammattitaitoinen keittiösuunnittelu, jota kannattaa hyödyntää keittiötä suunnitellessa. Usein Ikean keittiön suunnittelua vaikeuttaakin vain Ikean keittiöovien rajalliset väri- ja mallivaihtoehdot. Doorien tarjoamat kotimaiset vaihtoehdot auttavat tähän ongelmaan! Doorien ovien värisillä peitelevyillä saat huolitellun kokonaisuuden, missä kalusterunko jää piiloon kokonaan. Ikea-keittiön tuunaaminen on helppoa ja samalla saat nostettua hankintasi kotimaisuusastetta tuntuvasti.

Supersuosittu aamiaiskaappi Ikean keittiöön

Doorielta on mahdollista tilata aamiaiskaappi Ikean keittiön mittoihin ja Doorien oviin valmiiksi sovitettuna. Yleensä runko sovitetaan Ikean alakaapin (esim 80 cm leveän) päälle.  Ratkaisun hinta ilman ovia (sisältää erikoismittaisen rungon hyllylevyineen sekä aamiaiskaappimekanismin) alkaen 495 e. Kysy lisää myynnistämme!

Ajattoman malliston ihastuttavat sävyt

Mallistossa on runsaasti skandinaaviseen sisustukseen sopivia sävyjä, joilla saat kauniin, viimeistellyn keittiön hyvällä hinta-laatusuhteella. Valittavanasi on viisi upeaa ovivaihtoehtoa. Maalattua suoraa Simple-ovea saa kahdessa paksuudessa: 16 mm ja 19 mm. Lisäksi vaihtoehtoina löytyy klassinen kehäovi Shaker, vedinurallinen ovi Groove ja korkealaatuiset Feel matta-ovet.

IDEAGALLERIA

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Keittiöideoita”]

Kuinka homma toimii käytännössä?

Tästä näet Doorie-keittiön hankinnan vaiheittain: Doorie keittiöopas

Voit tilata ovet ja peitelevyt Doorien tilauslomakkeella tai asiakaspalvelustamme. Toimitusaika Doorien keittiöoville on 4-5 viikkoa. Rahtikulut vahvistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä, tarvittaessa voit kysyä kustannuksen etukäteen asiakaspalvelustamme. Rahti- ja pakkauskulut ovat 60-170 euroa riippuen paikkakunnasta ja ovien määrästä. Tilauksesta laskutetaan 50 % tilausvahvistuksen yhteydessä (10 päivän maksuajalla) ja loput 50 % laskutetaan 30 päivän maksuajalla tilausvahvistuksen päivästä. Toimitamme keittiöovia vain Suomeen.

Peitelevyjä saa myös räätälöidysti omien mittojen mukaan. Voit lisätä erikoismittaisten levyjen tilauksen lisätietoa-kenttään. Asiakaspalvelumme mielellään neuvoo näissä asioissa! Jos vakioväreistämme ei löydy sopivaa, erikoisvärilisä maalattuihin oviin ja peitelevyihin on 500 € per toimitus. Voit lisätä värikoodin tilauksen lisätietoa-kenttään ja varmistamme sen tilausvahvistuksen yhteydessä.

Asennus

Voit asentaa keittiön itse tai käyttää asentajaa. Tarvitsetko myös asennuksen keittiöllesi? Lue lisää täältä.