fbpx
circus valumarmoriallas
Kylpyhuoneet

Ihanat kylpyhuoneen kaapistot syntyvät kestävistä IKEAn kaappirungoista sekä kotimaista designia tuovista, suloisen sävyisistä peitelevyistä ja ovista. Yhtenäinen kylpyhuoneen tyyli viimeistellään upeilla ja toiminnallisilla altailla, vetimillä, ja muilla tarvikkeilla.

Kylpyhuoneen altaat
Kylpyhuoneen altaat

Tyylikkäät kylpyhuoneen kaapinovet Doorielta

Kylpyhuoneen säilytykseen on lukemattomia eri ratkaisuja, joista näppärimpiin kuuluvat simppelit kaapit ja matalat kaapistot huoneesi mittojen mukaan suunniteltuina. Doorielta tilaat IKEAn kylpyhuonekaappeihin, kuten mataliin senkkeihin ja korkeisiin kaappeihin sopivat peitelevyt ja ovet, joilla teet harmonisen ja raikkaan ilmeen kylpyhuoneeseesi. Ihastuttavia sävyvaihtoehtoja voit vertailla rauhassa oman kotisi valossa näppärien mallipalojemme avulla.

IKEAn BESTÅ ja PAX-rungot ovat kestävä ja edullinen tapa luoda kylpyhuonetiloihisi kaappikokonaisuus lattiasta kattoon, nostaa kevyt senkki seinälle tai mitä tahansa näiden väliltä. Helposti koottavat kaapistot modernisoit Doorien tyylikkäillä peitelevyillä ja kylpyhuoneen kaapinovilla, jotka löydät useissa eri malleissa ja väreissä IKEAN mittoihin valmiiksi leikattuina. Valikoimastamme löydät myös upeat altaat, hanat sekä vetimet ja muut tarvikkeet tilan yhtenäiseen viimeistelyyn.

Suositut tuotteet

Kylpyhuoneen kaapistoilla järjestystä arkeen

Kylpyhuoneen kaapistot ovat yksi tärkeimmistä kalusteista, jotka kannattaa muistaa kylpyhuoneremonttia suunnitellessa. Hyvin suunnitellut kaapistot piilottavat ylimääräiset purnukat, pyyhkeet ja hiustenkuivaajat siististi pois jaloista kiireisinä aamuina. Tyylikkäät pinnat ovat paitsi helppo tapa piilottaa sellaiset tarvikkeet, jotka eivät varsinaisesti ilahduta silmää, ne myös vapauttavat lattiatilaa ja tekevät kylpyhuoneen puhtaanapidosta mukavamman askareen.

Suunnittelemalla kylpyhuoneen säilytystilat huolella, voit varmistaa, että arjessa tarvitsemasi tuotteet ovat sopivalla korkeudella ja aina käden ulottuvilla. Siistit ja kestävät kylpyhuoneen hyllyt tuovat myös tärkeille tavaroillesi suojaa kosteudelta ja ilmassa leijuvilta bakteereilta.

Monipuolinen valikoima, kaikkiin tiloihin sopivat ratkaisut

Olipa etsinnässäsi sitten yksinkertainen seinäkaappi muutamia kasvovoiteita ja hammasharjoja varten, tai suuri ja näyttävä säilytyskokonaisuus koko perheen tarpeisiin, onnistuu se yhtä helposti. Voit esimerkiksi yhdistellä useita seinäkaappeja vierekkäin tai päällekkäin luodaksesi korkeampaan tilaan sopivat säilytysratkaisut. Doorielta löydät myös korkeisiin kaappeihin sopivat, yhtenäiset peitelevyt ja ovet, joilla luot helposti saumattoman kylpyhuonekokonaisuuden.

Luo kylpyhuoneeseen viihtyisä järjestys yhdistämällä tarpeisiisi sopivat säilytysratkaisut. Kylpyhuoneen lisäksi tyylikkäät kaapit ja kaapistot sopivat erinomaisesti keittiöön, makuuhuoneeseen tai muihin kodin tiloihin, joissa voit jatkaa samaa harmonista tyyliä. Mikäli kylpyhuoneen säilytystilat ovat jo kunnossa ja kaipaat pientä pintaremonttia, onnistuu pelkkä kylpyhuoneen kaapin ovien vaihto helposti. Tilaa vain meiltä uudet ovet ja peitelevyt haluamassasi sävyissä ja mitoissa. Meiltä saat tarvittaessa ovet vaikkapa kaikkiin kodin kaappeihin – otathan vain rohkeasti yhteyttä, niin keksimme varmasti tarpeisiisi sopivat ratkaisut.