fbpx
Kylpyhuoneet

Ihanat kylpyhuoneen kaapistot syntyvät kestävistä kaappirungoista sekä kotimaista designia tuovista, raikkaan sävyisistä peitelevyistä ja ovista. Yhtenäinen kylpyhuoneen tyyli viimeistellään upeilla ja toiminnallisilla altailla, vetimillä ja muilla tarvikkeilla.

Kylpyhuoneen altaat
Kylpyhuoneen altaat
Allaskaapit
Allaskaapit
Kylpyhuoneen hanat
Kylpyhuoneen hanat

Tyylikkäät kylpyhuoneen kaapit Doorielta

Skandinaavista Doorie-ilmettä on mahdollista jatkaa myös kylpyhuoneessa. Valikoimassamme on ruotsalaisen Havenin upeita kylpyhuonekalusteita ja peilejä. Sen lisäksi saat kotimaisen Otsosonin kylpyhuonekalusteita Doorien ovilla, peitelevyillä ja tasoilla varustettuna. Voit valita allaskaappiin valumarmori-, posliini-, kivi- tai vaikkapa Durat-tason. Suunnittelijamme auttavat mielellään sisustukseesi ja budjettiisi sopivan ratkaisun löytämisessä!

Monipuolisten kaappiratkaisujemme avulla luot helposti harmonisen ja raikkaan ilmeen kylpyhuoneeseesi. Valikoimastamme löydät myös upeat altaat, hanat sekä vetimet ja muut tarvikkeet tilan yhtenäiseen viimeistelyyn.

Suositut tuotteet

Kylpyhuoneen kaapistoilla järjestystä arkeen

Kylpyhuoneen kaapistot ovat yksi tärkeimmistä kalusteista, jotka kannattaa muistaa kylpyhuoneremonttia suunnitellessa. Kylpyhuoneen säilytykseen on lukemattomia eri ratkaisuja, joista näppärimpiin kuuluvat simppelit kaapit ja matalat kaapistot huoneesi mittojen mukaan suunniteltuina. Hyvin suunnitellut kaapistot piilottavat ylimääräiset purnukat, pyyhkeet ja hiustenkuivaajat siististi pois jaloista kiireisinä aamuina. Tyylikkäät pinnat ja kylpyhuoneen kaapinovet ovat helppo tapa piilottaa sellaiset tarvikkeet, jotka eivät varsinaisesti ilahduta silmää. Toiminnalliset kaapit myös vapauttavat huomattavasti lattiatilaa ja tekevät kylpyhuoneen puhtaanapidosta mukavamman askareen.

Suunnittelemalla kylpyhuonekaapit ja muut säilytystilat huolella, voit varmistaa, että arjessa tarvitsemasi tuotteet ovat sopivalla korkeudella ja aina käden ulottuvilla. Siistit ja kestävät kylpyhuoneen hyllyt tuovat myös tärkeille tavaroillesi suojaa kosteudelta ja ilmassa leijuvilta bakteereilta.

Monipuolinen valikoima, kaikkiin tiloihin sopivat ratkaisut

Luo kylpyhuoneeseen viihtyisä järjestys yhdistämällä tarpeisiisi sopivat säilytysratkaisut. Kylpyhuoneen lisäksi tyylikkäät kaapit ja kaapistot sopivat erinomaisesti keittiöön, makuuhuoneeseen tai muihin kodin tiloihin, joissa voit jatkaa samaa harmonista tyyliä. Mikäli kylpyhuoneen säilytystilat ovat jo kunnossa ja kaipaat pientä pintaremonttia, onnistuu pelkkä kylpyhuoneen kaapin ovien vaihto helposti. Tilaa vain meiltä pelkät ovet ja peitelevyt haluamassasi sävyissä ja mitoissa.

Olipa etsinnässäsi sitten yksinkertainen seinäkaappi muutamia kasvovoiteita ja hammasharjoja varten, tai suuri ja näyttävä säilytyskokonaisuus koko perheen tarpeisiin, onnistuu se yhtä helposti. Doorien kaappiratkaisuilla voit luoda jokaiseen kotisi tilaan sopivan säilytysratkaisun, esimerkiksi yhdistelemällä useita seinäkaappeja vierekkäin tai päällekkäin korkeammassa tilassa. Meiltä saat tarvittaessa ovet vaikkapa kaikkiin kodin kaappeihin – otathan vain rohkeasti yhteyttä, niin keksimme varmasti tarpeisiisi sopivat ratkaisut.