fbpx
logo_header Created with Sketch.
cart_empty Created with Sketch.

Q&A

Heräsikö kysymyksiä? Vastaus niihin saattaa löytyä täältä! Jos ei, laitathan viestiä meille osoitteeseen hello@doorie.fi.

Mikä on toimitusaikanne? Tulevatko tuotteet kotiin?

Varastotuotteillamme on n. yhden viikon toimitusaika. Varastotuotteet saa kaikkein nopeiten noutamalla ne varastoltamme. Toimitusmyyntituotteillamme 4-5 viikkoa. Tuotteilla on kotiintoimitus.

Mitä jos etsimääni väri/koko/ovimalliyhdistelmää ei löydy verkkokaupasta?

Ota yhtettä asiakaspalveluumme! Kaikki Bestå-, Pax- ja Metod-ratkaisut onnistuvat 4-5 viikon toimitusajalla.

Tuotteella lukee, että sillä on 4-5 viikon toimitusaika, mutta kauppanne näyttää sille saldoa. Saanko sen siis heti?

Joskus meillä on varastossamme tuotteita, jotka ovat normaalisti toimitusmyyntituotteita. Jos tuotteella on saldoa, toimitusaika on noin yksi viikko (välimyyntivarauksella).

Onko ovia ja etusarjoja porattu valmiiksi  vetimiä varten?

Ei ole, jotta asiakas voi itse päättää, mihin kohtaan sijoittaa vetimet tai nupit.

Myykö Doorie ovia Ikean keittiöihin?

Kyllä! Hinnasto tulee nettiin syyskuussa.  Voimme laskea sinulle tarjouksen ovista, jos lähetät Ikean ohjelmalla tehdyn keittiösuunnitelman, jossa ovien koot on listattuna, asiakaspalveluumme  osoitteeseen hello@doorie.fi. Keittiön ovien toimitusaika on n. 5 viikkoa tilauksesta.

Mitä ovia keittiöihin on saatavilla?

Vakio-ovemme on 16 mm paksu maalattu mdf-ovi, mutta meiltä saa myös 19 mm paksuja mdf-ovia, kehällisiä mdf-ovia, ura-ovia, Feel matta-melamiiniovia ja melamiiniovia lukemattomilla kuoseilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Miksi tuotteissa on ilmoitettu kaksi eri mittaa? Tuotteen otsikossa ja tekstissä oleva mitta on eri, kuin mitä tuotteen lisätiedoissa ilmoitettu?

Tuotteen otsikossa ja tekstissä ilmoitettu mitta on tuotteen nimellismitta, mikä viittaa, minkä kokoiseen kalusteeseen tuote sopii. Tuotteen lisätiedoissa on ilmoitettu tuotteen oikea mitta.

Mikä on sivulevy?

Sivulevy asennetaan kalusteen oikealle ja vasemmalle sivustalle peittämään runko. Näin kalusteen ovet ja sivut ovat samanväriset.

Voiko Pax-vaatekaappiin tilata pelkät ovet ilman sivulevyjä?

Voi kyllä, aina sivulevyt eivät ole tarpeellisia. Sivulevy on tarkoitettu peittämään kalusterunko sivusta ja tekemään kaapista viimeistellyn näköisen.

Myyttekö yläsokkelia?

Mallistossamme on 27 x 100 cm levyä, josta voi leikata sopivankokoisia sokkelilevyjä peittämään kaapin yläpuolelle jäävää aukkoa. Kattoon kannattaa kiinnittää lista, johon sokkeli kiinnitetään.

Voinko hakea ovet varastoltanne?

Doorien varasto muuttaa Helsingin Suutarilaan lokakuussa 2019 ja sieltä voi sopimalla noutaa tavaraa. Sitä ennen Doorien varasto sijaitsee Vantaalla Postituspoikien tiloissa.  Sijainti: KOIVUVAARANKUJA 2 (HALLI), 01640 Vantaa. Sieltä saa noutaa tilaukset. Tässä tapauksessa klikkaa valinnaksi ”nouto” tilauksen yhteydessä. Ohje tuotteiden noutoon Postituspojilta.

Mitä eroa on maalattu mdf- ja melamiiniovella?

Maalattu mdf-levy on yleinen ovimateriaali esim. suomalaisissa keittiöissä. Sillä saa todella kauniita ratkaisuja, mutta pinta saattaa naarmuuntua kovassa käytössä. Melamiinipäällysteinen levy on kestävämpi ratkaisu, mutta tällöin levyn paksuus on 19 mm (kun taas mdf:ssä sivulevyt ovat 12 mm paksuja ja ovet 16 mm. Paxiin saa myös toimitusmyyntinä 19 mm paksua mdf:ää). Melamiinipintoja on monenlaisia. Doorien ovissa on käytössä matta Feel-melamiini, missä on todella miellyttävä, samettisen matta pinta.

Onko teillä showroomia?

Varastoomme Suutarilaan tulee lokakuussa 2019 pieni showroom-nurkkaus, jonne pääsee sopimalla tapaamisen.

Teettekö liukuovia Paxin runkoihin?

Valitettavasti ei. Myymme liukuovia lattiasta kattoon tarvittaessa, mutta ei Ikean mitoituksilla.

Onko suunnittelijoille kansioita?

Lähetämme suunnittelijoille mielellämme värimalleja ja autamme muutenkin kaikin tavoin! Suunnittelija, laitathan sähköpostia osoitteeseen satu@doorie.fi.

Missä ovenne ja peitelevynne valmistetaan?

Kangasniemellä ja  Himangalla. Kotimaista tuotantoa kaikki!

Voinko tilata ovet Tikkurilan värikoodilla?

Erikoisvärilisä on 500 euroa per toimitus.

Opas-osiosta löytyy asennusohjeet ja runsaasti vinkkejä suunnitteluun!

Tutustu oppaaseen