fbpx
logo_header Created with Sketch.
cart_empty Created with Sketch.

Q&A

Heräsikö kysymyksiä? Vastaus niihin saattaa löytyä täältä! Jos ei, laitathan viestiä meille osoitteeseen hello@doorie.fi.

Onko ovia ja etusarjoja porattu valmiiksi vetimiä varten?

Ei ole, jotta asiakas voi itse päättää, mihin kohtaan sijoittaa vetimet tai nupit.

Myykö Doorie ovia Ikean keittiöihin?

Voimme laskea sinulle tarjouksen ovista, jos lähetät Ikean ohjelmalla tehdyn keittiösuunnitelman, jossa ovien koot on listattuna, asiakaspalveluumme  osoitteeseen hello@doorie.fi. Keittiön ovien toimitusaika on 6-7 viikkoa tilauksesta.

Miksi tuotteissa on ilmoitettu kaksi eri mittaa? Tuotteen otsikossa ja tekstissä oleva mitta on eri, kuin mitä tuotteen lisätiedoissa ilmoitettu?

Tuotteen otsikossa ja tekstissä ilmoitettu mitta on tuotteen nimellismitta, mikä viittaa, minkä kokoiseen kalusteeseen tuote sopii. Tuotteen lisätiedoissa on ilmoitettu tuotteen oikea mitta.

Mikä on sivulevy?

Sivulevy asennetaan kalusteen oikealle ja vasemmalle sivustalle peittämään runko. Näin kalusteen ovet ja sivut ovat samanväriset.

Voiko Doorielta tilata pelkästään ovet Bestå-kalusteeseen?

Voi tilata pelkät ovet , löydät listan vaihtoehdoista täältä.

Voiko Pax-vaatekaappiin tilata pelkät ovet ilman sivulevyjä?

Voi kyllä, aina sivulevyt eivät ole tarpeellisia. Sivulevy on tarkoitettu peittämään kalusterunko sivusta ja tekemään kaapista viimeistellyn näköisen.

Myyttekö yläsokkelia?

Mallistossamme on 27 x 100 cm levyä, josta voi leikata sopivankokoisia sokkelilevyjä peittämään kaapin yläpuolelle jäävää aukkoa. Kattoon kannattaa kiinnittää lista, johon sokkeli kiinnitetään.

Voinko hakea ovet varastoltanne?

Doorien varasto sijaitsee Vantaalla Postituspoikien tiloissa.  Sijainti: KOIVUVAARANKUJA 2 (HALLI), 01640 Vantaa. Sieltä saa noutaa tilaukset. Tässä tapauksessa klikkaa valinnaksi ”nouto” tilauksen yhteydessä. Ohje tuotteiden noutoon Postituspojilta

Voiko Doorien oviin asentaa Ikean vetolaatikkoa?

Valitettavasti Doorien varastomalliston ovissa ei ole Ikean vetolaatikon asennusta edellyttämiä porauksia. Ovissa on vain saranoihin tarvittavat poraukset, jotta oven tausta on siisti eikä täynnä reikiä. Keittiöovien tilaukset 6-7 toimitusajalla porataan toki myös vetolaatikoille tarpeen mukaan.

Opas-osiosta löytyy asennusohjeet ja runsaasti vinkkejä suunnitteluun!

Tutustu oppaaseen