fbpx
Mikä on toimitusaikanne? Tulevatko tuotteet kotiin?

Varastotuotteillamme on n. yhden viikon toimitusaika. Varastotuotteet saa kaikkein nopeiten noutamalla ne varastoltamme. Toimitusmyyntituotteillamme 4-5 viikkoa. Tuotteilla on kotiintoimitus.

Mitä jos etsimääni väri/koko/ovimalliyhdistelmää ei löydy verkkokaupasta?

Ota yhtettä asiakaspalveluumme! Kaikki Bestå-, Pax- ja Metod-ratkaisut sekä erikoismittaiset levyt onnistuvat 4-5 viikon toimitusajalla. Voit myös tilata minkä tahansa tuotteen vakioväreillämme 4-5 viikon toimitusajalla.

Minulla on teiltä Bestån peitelevypaketti. Mitä tarvitsen Ikeasta?

Tarvitset Ikeasta Bestå-rungon, mahdollisesti Bestå-hyllyjä ja saranat. Myös meidän verkkokaupastamme saa korkealaatuisia Blumin saranoita Bestå-oviin. Lisäksi voit hankkia vetimet, nupit ja jalat Ikeasta tai vaikkapa verkkokaupastamme. Toimituksemme mukana tulee ruuvit, joilla sivulevyt kiinnitetään rungon sisäpuolelta poraamalla. Päällyslevyn voi asentaa kaksipuoleisella teipillä, joka tulee myös mukana toimituksessa.

Minulla on teiltä Pax-ovia  ja sivulevyt. Mitä tarvitsen Ikeasta?

Tarvitset Ikeasta Pax-rungon, mahdolliset sisäosat, kuten hyllyjä ja Komplement-saranat (201 cm korkeaan oveen 3 kpl ja 236 cm korkeaan oveen 4 kpl). Toimituksemme mukana tulee ruuvit, joilla sivulevyt kiinnitetään rungon sisäpuolelta poraamalla.

Tuotteella lukee, että sillä on 4-5 viikon toimitusaika, mutta kauppanne näyttää sille saldoa. Saanko sen siis heti?

Joskus meillä on varastossamme tuotteita, jotka ovat normaalisti toimitusmyyntituotteita. Jos tuotteella on saldoa, toimitusaika on noin yksi viikko (välimyyntivarauksella).

Voitteko säilyttää tilaamiani tuotteita varastollanne siihen asti, että muutan uuteen kotiin/remonttini valmistuu?

Kyllä onnistuu! Lisää tilauksen “lisätietoa”-kenttään toivottu toimitusaika.

Onko ovia ja etusarjoja porattu valmiiksi  vetimiä varten?

Ei ole, jotta asiakas voi itse päättää, mihin kohtaan sijoittaa vetimet tai nupit. Ovet voi tilata valmiilla vedin/nuppiporauksilla hintaan 22,50 € per ovi.

Myykö Doorie ovia Ikean keittiöihin?

Kyllä! Voit tutustua ovivalikoimaan tarkemmin täällä.

Miksi tuotteissa on ilmoitettu kaksi eri mittaa? Tuotteen otsikossa ja tekstissä oleva mitta on eri, kuin mitä tuotteen lisätiedoissa ilmoitettu?

Tuotteen otsikossa ja tekstissä ilmoitettu mitta on tuotteen nimellismitta, mikä viittaa, minkä kokoiseen kalusteeseen tuote sopii. Tuotteen lisätiedoissa on ilmoitettu tuotteen oikea mitta.

Mikä on sivulevy?

Sivulevy asennetaan kalusteen sivustoille peittämään runko. Näin kalusteen ovet ja sivut ovat samanväriset ja lopputuloksesta tulee viimeistelty. Sivulevy ei ole kuitenkaan pakollinen.

Voiko Pax-vaatekaappiin tilata pelkät ovet ilman sivulevyjä?

Voi kyllä, aina sivulevyt eivät ole tarpeellisia. Sivulevy on tarkoitettu peittämään kalusterunko sivusta ja tekemään kaapista viimeistellyn näköisen.

Myyttekö erikoismittaisia levyjä esim. Pax-kaapiston yläsokkelilevyiksi?

Kyllä, toimitusaika 4-5 viikkoa. Saat lisää tietoa asiakaspalvelustamme.

Voinko hakea ovet varastoltanne?

Olet lämpimästi tervetullut hakemaan ovia sopimalla ajan asiakaspalvelustamme. Varastomme sijaitsee Helsingin Suutarilassa osoitteessa Loisteputki 4, 3. krs, 00750 Helsinki.

Mitä eroa on maalattu – ja melamiiniovella?

Maalattu mdf-levy on yleinen ovimateriaali esim. suomalaisissa keittiöissä. Sillä saa todella kauniita ratkaisuja, mutta pinta saattaa naarmuuntua kovassa käytössä. Melamiinipäällysteinen levy on kestävämpi ratkaisu, mutta tällöin levyn paksuus on 19 mm (kun taas mdf:ssä sivulevyt ovat 12 mm paksuja ja ovet 16 mm. Paxiin saa myös toimitusmyyntinä 19 mm paksua mdf:ää). Melamiinipintoja on monenlaisia. Doorien ovissa on käytössä matta Feel-melamiini, missä on todella miellyttävä, samettisen matta pinta.

Onko teillä showroomia?

Varastollamme on pieni showroom-nurkkaus, jonne pääsee sopimalla tapaamisen.

Teettekö liukuovia Paxin runkoihin?

Valitettavasti ei. Myymme liukuovia lattiasta kattoon tarvittaessa, mutta ei Ikean mitoituksilla.

Onko suunnittelijoille kansioita?

Lähetämme suunnittelijoille mielellämme värimalleja ja autamme muutenkin kaikin tavoin! Värimallit voi tilata nettikaupastamme. Saat asiakaspalvelustamme koodin, jolla saat mallit veloituksetta. Suunnittelija, laitathan sähköpostia osoitteeseen satu@doorie.fi.

Missä ovenne ja peitelevynne valmistetaan?

Kangasniemellä ja  Himangalla. Kotimaista tuotantoa kaikki!

Voinko tilata ovet Tikkurilan värikoodilla?

Erikoisvärilisä on 500 euroa per toimitus. Toimitusaika on n. 6 viikkoa.