fbpx
logo_header Created with Sketch.
cart_empty Created with Sketch.

Q&A

Heräsikö kysymyksiä? Vastaus niihin saattaa löytyä täältä! Jos ei, laitathan viestiä meille osoitteeseen hello@doorie.fi.

Onko ovia ja etusarjoja porattu valmiiksi vetimiä varten?

Ei ole, jotta asiakas voi itse päättää, mihin kohtaan sijoittaa vetimet tai nupit.

Myykö Doorie ovia Ikean keittiöihin?

Voimme laskea sinulle tarjouksen ovista, jos lähetät Ikean ohjelmalla tehdyn keittiösuunnitelman, jossa ovien koot on listattuna, asiakaspalveluumme  osoitteeseen hello@doorie.fi. Keittiön ovien toimitusaika on n. 5 viikkoa tilauksesta.

Miksi tuotteissa on ilmoitettu kaksi eri mittaa? Tuotteen otsikossa ja tekstissä oleva mitta on eri, kuin mitä tuotteen lisätiedoissa ilmoitettu?

Tuotteen otsikossa ja tekstissä ilmoitettu mitta on tuotteen nimellismitta, mikä viittaa, minkä kokoiseen kalusteeseen tuote sopii. Tuotteen lisätiedoissa on ilmoitettu tuotteen oikea mitta.

Mikä on sivulevy?

Sivulevy asennetaan kalusteen oikealle ja vasemmalle sivustalle peittämään runko. Näin kalusteen ovet ja sivut ovat samanväriset.

Voiko Doorielta tilata pelkästään ovet Bestå-kalusteeseen?

Voi tilata pelkät ovet , löydät listan vaihtoehdoista täältä.

Voiko Pax-vaatekaappiin tilata pelkät ovet ilman sivulevyjä?

Voi kyllä, aina sivulevyt eivät ole tarpeellisia. Sivulevy on tarkoitettu peittämään kalusterunko sivusta ja tekemään kaapista viimeistellyn näköisen.

Myyttekö yläsokkelia?

Mallistossamme on 27 x 100 cm levyä, josta voi leikata sopivankokoisia sokkelilevyjä peittämään kaapin yläpuolelle jäävää aukkoa. Kattoon kannattaa kiinnittää lista, johon sokkeli kiinnitetään.

Voinko hakea ovet varastoltanne?

Doorien varasto sijaitsee Vantaalla Postituspoikien tiloissa.  Sijainti: KOIVUVAARANKUJA 2 (HALLI), 01640 Vantaa. Sieltä saa noutaa tilaukset. Tässä tapauksessa klikkaa valinnaksi ”nouto” tilauksen yhteydessä. Ohje tuotteiden noutoon Postituspojilta

Mitä eroa on maalattu mdf- ja melamiiniovella?

Maalattu mdf-levy on yleinen ovimateriaali esim. suomalaisissa keittiöissä. Sillä saa todella kauniita ratkaisuja, mutta pinta saattaa naarmuuntua kovassa käytössä. Melamiinipäällysteinen levy on kestävämpi ratkaisu, mutta tällöin levyn paksuus on 19 mm (kun taas mdf:ssä sivulevyt ovat 12 mm paksuja ja ovet 16 mm. Paxiin saa myös toimitusmyyntinä 19 mm paksua mdf:ää). Melamiinipintoja on monenlaisia. Doorien ovissa on käytössä matta Feel-melamiini, missä on todella miellyttävä, samettisen matta pinta.

Opas-osiosta löytyy asennusohjeet ja runsaasti vinkkejä suunnitteluun!

Tutustu oppaaseen