fbpx

Lue asiakkaidemme kokemuksia Dooriesta

Marja Wickman – Musta Ovi-blogi

Asioiminen Doorien verkkokaupassa on vaivatonta. Hankalinta itselleni oli valinnan vaikeus; miten osata päättää todella ihanasta valikoimasta se mieluisin. Onneksi myös tähän kysymykseen saa varmasti asiakaspalvelusta asiantuntevia vinkkejä. Tuotteet tulivat todella nopeasti. Tämän jälkeen tehtäväksemme jäi ainoastaan vanhojen ovien irrottaminen ja uusien ovien kiinnittämin suoraan vanhoihin saranoihin (Doorielta saa myös saranat, jos hankkii IKEAsta pelkästään uuden kalusteen rungon). Ovien kiinnittämisen jälkeen ruuvasimme päätyihin päätylevyt sekä päällisen. Vetimiä emme tällä kertaa hankkineet, sillä kalusteessa oli kiinni vanhat, hyvin toimivat pomppusalvat. Aikaa Bestån tuunaukseen meni kymmenen minuuttia. Lue koko blogijuttu täältä.

Emmi Aihos – Instagram @Emskipihla

Viikonloppuna tehtiin työhuoneen yhdelle seinämälle super ihana muutosprojekti.😍 Seinämä oli todella tylsä: valkoinen seinä, pari taulua ja valkoinen Ikean bestå-lipasto. Tuo lipasto oli jo lähdössä meiltä, kunnes Doorie antoi sille uuden elämän! Doorie tekee peitelevyjä ja ovia Ikean bestå ja Pax-kalusteisiin. Ihan huippu idea! Valitsin lipastoon valmiin ovi-ja peitelevysetin sävyssä shadow. Vetimiksi valitsin vaaleat nahkalenkit! Asennus oli tosi helppoa ja nopeaa, joten siitä iso plussa. 👍🏻 Ovet siis vaihdettiin uusiin (vanhat saranat hyödyntäen), asennettiin sivulevyt ruuveilla ja päällyslevy. Lopuksi vetimet kiinni. Mun mielestä muutos on huima tylsästä valkoisesta lipastosta kauniiksi harmaaksi lipastoksi! Oon ihan rakastunut. 😍 Tuli myös tehtyä enemmän työhuoneeseen sopiva stailaus seinämälle. ❤️

Doorie Shadow ovet Bestå-kalusteeseen

Sini Sliik – blogger @ Sliik

Meillä tosiaan oli tilassa Ikean bestå kokonaisuus 180cm leveänä. Meidän edellisessä ei toki mitään vikaa ollut ja pidin siitäkin kovasti, mutta kyllä näillä peitelevyillä on suuri vaikutus loppuilmeeseen, joka on nyt hurjan paljon siistimpi kuin rungon näkyessä esimerkiksi sivuilta. Asennus oli tosi helppoa ja nopeaa ja saranoita lukuunottamatta mitään ei tarvinut purkaa. Me irroitimme Ikean ovista saranat ja laitoimme ne Doorien oviin ja sitten kaikki muut osat kiinnitettiin vanhan kalusteen päälle. Mielestäni tuunatusta bestå:sta tuli tosi nätti ja olen kovin tyytyväinen lopputulokseen. Voin kyllä lämpimästi suositella Doorien tuotteita muillekin. Lue koko juttu täältä.

EASY-TOP concrete
Liisa – interior blogger @mynordicsimplicity

Kotimaisen @doorie.fi valikoimista löytyvä betoni-lookkinen taso tuo toivottua särmää meidän valkoiselle Ikean Bestå -tasolle! 🖤

Kaisa M. Espoosta

Hankimme ovet Pax-kaappeihin. Toimitus viivästyi harmillisesti pari päivää, mutta asiakaspalvelusta asia hoidettiin hyvin, kun kyselimme ovien perään… Asennus meni hyvin, mutta kannattaa kyllä varata kaksi ihmistä, koska ovet painaa jnk verran. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Mari K. Jyväskylästä

Mallipaloja tilasin ja nopeasti tuli. Nyt pitäisi vaan tehä päätöksiä 🙂

Laura M. Helsingistä

Tilasin Bestå-kaapistooni Doorielta uudet ovet ja peitelevyt. Vaihdoimme ovet Ikean vanhoihin saranoihin ja ruuvasimme sivu- ja päällyslevyt kiinni. Tähän meni reilu tunti aikaa yhteensä. Lopputulos on upea, kiitos Doorie!