Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Haven H2 allaskaappi, 100 cm, viilu + allastaso posliini

Toimitusaika: 5 viikkoa

Leveys: 101 cm Syvyys: 46,5 cm Korkeus: 60 cm

Miksi tyytyä vain keskinkertaiseen, kun samalla rahalla voi saada näinkin upean kalusteen? Ruotsalaisen Havenin kalusteissa jokainen yksityiskohta on virkistävän aidosti harkittu.

H2-sarjan kylpyhuonekalusteiden etusarjat ja peitteet ovat aitoa viilua. Värivaihtoehdot ovat: tammi, valkoinen puu, pähkinä ja musta puu. Puunsyykuvio on vaaka. Vetolaatikossa on  vedenkestävät, hiekanväriset reunat ja U-muotoiltu pohja, jotta putkille on kunnolla tilaa, mutta säilytystilakin on optimoitu. Vetolaatikko sulkeutuu pehmeästi laadukkaiden Blumin Movento-kiskojen ansiosta. Etusarjassa on integroitu vedin.

15 mm paksussa posliinitasossa on integroitu allas. Posliini on helppo pitää puhtaana, mutta varo kovia iskuja!

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä valitsemasi viilun värin. Autamme mielellämme valinnassa!

Allaskaappiin kuuluu vakiona pistorasia kaapin sisällä sekä värikkäät sisälokerikot. Ovet ja peitteet on hyvin helppo vaihtaa, jos joskus  tarvetta ilmenisi. Myymme myös pelkkiä ovia ja peitelevyjä varaosina.

Toimituksen mukana tulee myös seinäripustuskisko. Valitsethan kiinnitystavan seinämateriaalin mukaan. Meiltä saa myös kylpyhuoneeseen soveltuvia kalustejalkoja. Huom. Kuvien hanat ovat

Haven H2 ja H3 asennus- ja hoito-ohje

 

HOITO-OHJEET

RUNGOT JA OVET
Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen kosteaa puuvillariepua ja mietoa puhdistusainetta, kuten esimerkiksi mietoa astianpesuainetta tai suopaa. Vältä voimakkaiden puhdistusaineiden käyttämistä, sillä ne saattavat vahingoittaa tuotetta. HUOM! Jos kylpyhuonekalusteesi tarvitsee lisäpuhdistusta, vältä käyttämästä valmisteita, joilla on hankaava vaikutus tai jotka sisältävät alkoholia, sillä ne saattavat aiheuttaa naarmuja ja turhaa kulumista pintaan.

POSLIINIPESUALLAS
Posliinipesualtaassa on lasitettu pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Pinta kestää useimpia kemikaaleja, poikkeuksena voimakkaat hapot (esim. suolahappo ja rikkihappo) ja vahvat emäkset. Puhdista posliinipesualtaasi säännöllisesti tavallisella puhdistusaineella. Käytä vaikeisiin tahroihin mietoa, kalkkia liuottavaa puhdistusainetta. Huom! Posliinialtaan osalta on hyvä huomioida, että se ei kestä iskuja eikä rikkoutunutta pintaa pystytä korjaamaan.

SISÄLOKERIKOT

Sisälokerikot on valmistettu kierrätysmateriaaleista eivätkä ne kestä pesua astianpesukoneessa.

 

pituus × leveys × korkeus
100 × 48 × 58,4 cm (senttimetri)

Monet ostavat myös

Haven H2 SLIM seinäkaappi, 32 x 163 cm, viilu

Haven H2 SLIM seinäkaappi, 32 x 163 cm, viilu

Blanco Subline 500-U, väri musta, 50x40 cm

Blanco Subline 500-U, väri musta, 50×40 cm

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 240 x 38 cm x 40 cm, Simple

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 240 x 38 cm x 40 cm, Simple

435 485 

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 120 x 64 cm x 40 cm, Simple

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 120 x 64 cm x 40 cm, Simple

310 375 

Hyvää fiilistä joka huoneeseen