Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Haven H2 allaskaappi, 120 cm, viilu + keraaminen taso + Tapwell-altaat

Leveys: 121 cm Syvyys: 46,5 cm Korkeus: 59,9 cm

Miksi tyytyä vain keskinkertaiseen, kun samalla rahalla voi saada näinkin upean kalusteen? Ruotsalaisen Havenin kalusteissa jokainen yksityiskohta on virkistävän aidosti harkittu. Valitse joku Havenin valmiista seteistä tai räätälöi kanssamme erikoisratkaisu!

H2-sarjan kylpyhuonekalusteiden etusarjat ja peitteet ovat aitoa viilua. Värivaihtoehdot ovat: tammi, valkoinen puu, pähkinä, savutammi ja musta puu. Puunsyykuvio on vaaka. Vetolaatikossa on  vedenkestävät, hiekanväriset reunat ja U-muotoiltu pohja, jotta putkille on kunnolla tilaa, mutta säilytystilakin on optimoitu. Vetolaatikko sulkeutuu pehmeästi laadukkaiden Blumin Movento-kiskojen ansiosta. Etusarjassa on integroitu vedin.

Keraamisia tasovaihtovaihtoja löytyy 8 kpl. Kalusteen hintaan kuuluu kauniit Tapwellin altaat 2 kpl, joiden värivaihtoehdot ovat messinki, valkoinen, kupari PVD ja metallinen musta. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä valitsemasi ovi-, kivi- ja altaan värin. Autamme mielellämme valinnassa!

Allaskaappiin kuuluu vakiona pistorasia kaapin sisällä sekä värikkäät sisälokerikot. Ovet ja peitteet on hyvin helppo vaihtaa, jos joskus  tarvetta ilmenisi. Myymme myös pelkkiä ovia ja peitelevyjä varaosina.

Toimituksen mukana tulee myös seinäripustuskisko. Valitsethan kiinnitystavan seinämateriaalin mukaan. Meiltä saa myös kylpyhuoneeseen soveltuvia kalustejalkoja. Huom. Kuvien hanat ovat

Haven H2 ja H3 asennus- ja hoito-ohje

 

HOITO-OHJEET

RUNGOT JA OVET
Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen kosteaa puuvillariepua ja mietoa puhdistusainetta, kuten esimerkiksi mietoa astianpesuainetta tai suopaa. Vältä voimakkaiden puhdistusaineiden käyttämistä, sillä ne saattavat vahingoittaa tuotetta. HUOM! Jos kylpyhuonekalusteesi tarvitsee lisäpuhdistusta, vältä käyttämästä valmisteita, joilla on hankaava vaikutus tai jotka sisältävät alkoholia, sillä ne saattavat aiheuttaa naarmuja ja turhaa kulumista pintaan.

KÄSIENPESUALLAS RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ PVD-PINNOITTEELLA
Puhdista astianpesuaineella ja vedellä. Kuivaa huolellisesti kuivaksi käytön jälkeen ja vältä nesteiden jäämistä kuivumaan sen pinnalle. Vältä voimakkaita mineraalihappoliuotteita ja tiettyjä orgaanisia happoja, jotka saattavat aiheuttaa korroosiota ruostumattomaan pintaan. Sinun tulee myös välttää klooriliuotteita ja ”Häxan” -metalli- ja hopeakiillotetta. Huuhtele huolellisesti pois kaikki kylpyhuonetuotteet, jotka sisältävät happoja, suolaa jne. Jos altaaseen tulee tahroja, käytä pehmeää riepua ja hammastahnaa (Colgate) ja hankaa ne varovasti pois.

KERAAMINEN TASO

Keraaminen taso on huoleton ja kestävä tasomateriaali. Kestää vettä!

SISÄLOKERIKOT

Sisälokerikot on valmistettu kierrätysmateriaaleista eivätkä ne kestä pesua astianpesukoneessa.

 

pituus × leveys × korkeus
100 × 48 × 58,4 cm (senttimetri)

Hyvää fiilistä joka huoneeseen