Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Komposiittitaso Durat 080

Toimitusaika: 5 viikkoa

Suomalainen Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita. Durat soveltuu keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja vaikkapa ruokapöydän kanneksi! Durat sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Se kestää vettä ja voidaan hioda uudelleen!

Koko Duratin herkullinen väriskaala on tilattavissa Doorien kautta. Sivustollamme on joitakin esimerkkejä väreistä. Voit kysyä asiakaspalvelustamme lisää! Kauttamme saat myös mittaus- ja asennuspalvelun.

Duratin paksuus on 12 mm, mutta siitä voi toteuttaa myös paksumpia tasoja ”valereunalla”. Duratin kolmiulotteinen, silkkinen pinta luo ylellisen vaikutelman ja saumaton taso on helppo puhdistaa ja se kestää hyvin kulutusta.  Puhdalinjaisen ja yhtenäisen ilmeen keittiöön saa jatkamalla Durat-tasoa myös välitilaleyvksi. Pyöristämällä tehty saumaton liitos on äärimmäisen helppo pitää puhtaana.

Duratiin voi asentaa altaan altapäin tai tilata integroidun altaan.

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Hyvää fiilistä joka huoneeseen