Kalustejalat

Kestävät ja yksinkertaisen tyylikkäät kalustejalat ovat helppo ja edullinen tapa viimeistellä kalusteen siisti ulkonäkö sekä tuoda koko tilaan lisää avaruuden tuntua. Näyttävillä kalustejaloilla voidaan myös helpottaa huoneen siivousta, muuttaa kalustekorkeutta ja uudistaa vanha kaappi tai senkki. Laadukkaat kalustejalat useissa eri väreissä ja malleissa löydät Doorielta.

Kestävät kalustejalat kaikkiin kodin tiloihin

Uudet jalat ovat helppo tapa muuttaa kalusteen tyyli ja korkeus. Tyylikkäät ja käytännölliset kalustejalat sopivat erinomaisesti kaikkien kaappien ja senkkien alle. Laadukkaat, matalat kalustejalat tuovat lisävakautta kaappiin ja auttavat sitä pysymään tukevasti pystyssä, kun taas korkeammat jalat ovat helppo tapa nostaa kalustetta ja luoda illuusio avarammasta huonekorkeudesta. Kauniit kalustejalat ovat persoonallinen yksityiskohta sisustuksessa ja tuovat hauskaa ilmettä vanhoihin kalusteisiin. Kalustejalat voikin hankkia sekä uunituoretta kalustetta hankkiessa että vanhaa senkkiä päivittäessä. Uusien kalustejalkojen avulla voit tuoda vanhan lipaston tähän päivään tai luoda herkemmän vaikutelman raskaasta vaatekaapista.

Sopivalle korkeudelle nostettu lipasto tai TV-taso lisää huomattavasti asumismukavuutta ja helpottaa kaikkia arjen askareita. Korkeuden lisäämisen ohella kalustejaloilla on toinenkin käytännöllinen tehtävä: ne helpottavat huomattavasti kalusteiden alta siivoamista ja nurkkien puhtaanapitoa. Tavallisten imurien lisäksi myös suositut robotti-imurit pääsevät hoitamaan hommansa, kun kalusteet eivät makaa lattialla. Monet jalat sopivat mille tahansa lattioille, ja niiden turvallinen kiinnitys ruuveilla onnistuu keneltä tahansa.

Kattava valikoima puisia kalustejalkoja ja muita kauniita vaihtoehtoja

Erilaiset kalusteet ja huoneet kaipaavat yksilöllisiä ratkaisuja. Esimerkiksi puiset kalustejalat voivat olla kaunis ja luonnonläheinen vaihtoehto johonkin tilaan, kun taas industriaalista tunnelmaa kaipaaville metalliset jalat toimivat paremmin. Sopivat kalustejalat auttavat upeaa senkkiä tai vaatekaappia pääsemään oikeuksiinsa ja korostavat kalusteen muotokieltä. Onneksi ne on helppoa ja edullista vaihtaa, ja selkeiden ohjeidemme avulla oikeiden kalustejalkojen hankinta onnistuu helposti.

Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia kalustejalkoja kaikkiin tarpeisiin. Olipa etsinnässäsi sitten mustat kalustejalat, pyöreät tai kulmikkaat jalat, löydät meiltä varmasti tarvitsemasi. Kurkkaa myös kaikki valkoiset kalustejalat ja tutustu koko valikoimaamme. Sirot kalustejalat kaikkiin senkkeihin ja lipastoihin tilaat nyt kätevästi!

Filter