Keittiöaltaat

Kestävät ja kauniit keittiöaltaat tilaat kätevästi Doorielta sellaisenaan tai muiden keittiökalusteiden yhteydessä. Valikoimastamme löydät laadukkaat keittiön rosteri- ja komposiittialtaat joko päältä- tai altapäin asennettavaksi. Värejä ja kokoja löytyy joka lähtöön! Sivuillamme on vain maistiainen vaihtoehdoista, joten autamme mielellämme löytämään juuri sinun keittiöösi ja kokkaustyyliisi sopivan altaan. Viimeistele upea keittiö tyyliin sopivilla, harkituilla altailla ja keittiöhanoilla!

Käytännöllisyyttä keittiöön tyylikkäällä tiskialtaalla

Keittiön tiskiallas on yksi toiminnallisen tilan tärkeimpiä valintoja. Oikean kokoiset keittiön altaat mahdollistavat käsitiskien puhdistuksen, nopeamman ruuanlaiton ja pienten apukäsien pesun yhteisen kokkailun yhteydessä. Keittiöallas kannattaa valita omien ruuanlaittotapojen mukaan. Mikäli tiedät tarvitsevasi paljon tilaa isoille käsitiskeille tai vastaavasti käytät hanaa lähinnä vesilasin täyttämiseen, voit valita tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon. Myös materiaalin helppohoitoisuus kannattaa huomioida jo altaita vertaillessa.

Materiaalin valinta onkin ensisijaisen tärkeää myös keittiön sisustustyylin kannalta. Tyylikäs yksivärinen mattapinta tai puhtauttaan kiiltävä metalli tekevät erilaisen vaikutelman tilaan. Tyylikäs kokonaisuus syntyy yksityiskohdista: monet valikoimamme altaat voidaan kiinnittää usealla eri tavalla tasoon, jolloin työnjälki on entistä viimeistellympi.

Kauniit keittiön altaat Doorielta

Korkealaatuiset teräsaltaat kestävät aikaa ja kulutusta, ja ne on helppo pitää puhtaana kiireisen arjen keskellä. Valikoimaamme kuuluvat myös huippumodernit, hienosta kivimurskasta valmistetut altaat, jotka yhdistävät käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja äärimmäistä suojaa bakteereja vastaan. Vaihtoehtoja on siis lähes rajattomasti aina ominaisuuksista materiaaleihin ja sävyihin.

Oli valintasi sitten tyylikäs musta tiskiallas, yksinkertaisen kaunis valkoinen keittiöallas tai vaikkapa kuparin sävyinen rosteriallas, löydät Doorien kattavasta valikoimasta runsaasti vaihtoehtoja. Valikoimaamme kuuluvat myös suositut alta kiinnitettävät altaat. Rakentamalla Doorien avulla keittiösi, voit luoda helposti mieleisesi kokonaisuuden aina keittiön allaskaapeista muihin säilytystiloihin ja yksityiskohtiin. Kurkkaa samalla valikoimamme kauniit kylpyhuoneen altaat ja viimeistele kodin yhtenäinen sisustus.