Avohyllyt

Avohyllyt ovat loistava ratkaisu luoda lisää laskutilaa mihin tahansa huoneeseen ja tuoda samalla kauneimmat koriste-esineet ilmavasti esille. Tyhjä seinä saa keittiön avohyllystä ryhtiä ja persoonallisuutta. Valikoimastamme löydät piilokannakkeilla kiinnitettävät avohyllyt keittiöön, omien mittojesi mukaan tietenkin. Helposti kiinnitettävät ja valmiiksi öljytyt keittiöhyllyt ovat kätevä tapa loihtia kotiin uusi ilme nopeasti ihan itse.

Upeat avohyllyt kaikkiin tiloihin

Avohyllyt ovat yksi kodin käytännöllisimpiä koriste-esineitä. Keittiön hylly luo kätevästi laskutilaa ylimääräisille kodin pienlaitteille, viinilaseille tai vaikkapa kauniille keittokirjoille. Kapea avohylly taas somistaa kauniisti olohuoneen sisustusseinää vaikkapa kynttilöin koristeltuna. Tiesitkö, että IKEA-keittiön hyllyt voi korvata edullisesti persoonallisemmilla ratkaisuilla? Kustannustehokas ja samalla tyylikäs vaihtoehto syntyy, kun vaihdat IKEAn avohyllyt laadukkaampiin vaihtoehtoihin – esimerkiksi Doorien mittojen mukaan valmistetuilla hyllyillä.

Näppärät avohyllyt siis sopivat tilaan kuin tilaan, joka kaipaa pientä piristystä ja samalla lisää säilytystilaa. Ahdas eteinen, keittokomero tai pikkuinen kotitoimisto saavat huomattavasti lisää toiminnallisuutta sekä kevyenä laskutilana että säilytysmoduulina toimivasta avohyllystä. Avohyllyllä kaikki tarvittava on aina helposti käden ulottuvilla samalla, kun pöytätasot pysyvät siisteinä pienesineistä. Pelkistetty avohylly on myös erinomainen tapa tuoda kauniit koriste-esineet esille ja lisätä samalla persoonallisuutta tilaan.

Kodin muut säilytysratkaisut

Omien mittojesi mukaan valmistettavat avohyllyt löydät Doorielta upeissa eri sävyissä. Valmiiksi öljytyt hyllyt tumman savutammen, vaalean saarnin tai maanläheisen tammen ja koivun sävyissä piristävät tilaa kuin tilaa. Hylly on helppo asentaa itse, ja toimitus sisältää tarvittavat piilokannakkeet. Voit siis itse lisätä kauniit avohyllyt osaksi valmista keittiötä, olohuonetta tai muuta kodin tilaa edullisesti.

Jos kaipaat enemmän säilytystilaa kotiisi, kurkkaa myös valikoimamme senkit, vaatekaapit ja nokkelat aamiaiskaapit. Meiltä löydät nyt myös tyylikkäät ratkaisut kylpyhuoneen säilytykseen, kuten kauniit allaskaapit Havenilta. Valitse kaikki kodin säilytysratkaisut sävysävyyn tai piristä tilaa yksittäisellä kalusteella – valinta on sinun!