Keittiöhanat

Yksilölliset ja kauniit hanat ovat oikea keittiön kruununjalokivi. Valikoimastamme löydät monipuolisesti näyttäviä Tapwellin keittiöhanoja kaikissa väreissä, joiden avulla viimeistelet persoonallisen kodin. Laadukas ja helposti puhtaana pidettävä keittiön hana on myös toimivan arjen kulmakivi. Tutustu valikoimaan ja ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli etsimäsi väri uupuu!

Paras keittiöhana on kaunis ja toiminnallinen

Tyylikäs keittiön hana on korvaamaton apu arjessa. Upea yksityiskohta viimeistelee keittiön samalla raikkaasta juomavedestä ja käsitiskeistä huolehtien. Kauniilla keittiöhanalla voit piristää koko huoneen ilmettä helposti. Kattavasta valikoimastamme löydät laadukkaat vaihtoehdot aina mustasta keittiöhanasta messinkisiin.

Usein keittiöremonttia toteuttaessa kompromisseja joudutaan tekemään, ja budjetti voi muuttua runsaastikin. Keittiöhanat ja muut yksityiskohdat voivat helposti olla ensimmäinen säästökohde, vaikka hieman laadukkaamman hanan saisi erittäin edullisesti. IKEAn hanat ovat helppo vaihtoehto muita kodin tarvikkeita ja kalusteita valitessa, mutta tyylikkäin ja kustannustehokkain ratkaisu saattaakin olla keittiön Doorittaminen. Valitse siis IKEAn rungot, ja ovet, peitelevyt, altaat sekä keittiöhanat Doorielta.

Tyylikkäät hanat jokaiseen keittiöön

Kauniin ulkonäön lisäksi on tärkeää varmistaa keittiön toiminnallisuus. Valikoimamme keittiöhanat apk-liitännällä tuovat keittiöösi kaivattua käytännöllisyyttä, kun saat kaikki hanat kätevästi pesukoneliitännällä kiinni. Monet valikoimamme upeista hanoista sopivat jopa ammattikeittiöön, ja valittavanasi on niin perinteisempiä malleja kuin modernimpaa muotoilua. Skandinaaviset muodot sopivat keittiöön kuin keittiöön – miten olisi vaikkapa keittiöhana mustana, messinkisenä tai kultaisena?

Keittiön vesihanan lisäksi myös muut pienet yksityiskohdat viimeistelevät huolitellun tyylin. Doorielta löydät niin kauniit keittiöaltaat kuin muut pientarvikkeet, kuten Magisson upeat tiskiliinatelineet. Meiltä löydät myös kylpyhuoneen hanat ja kaiken muun toiminnallisuutta, mutta tyylikkyyttä kaipaavaan kotiin.