Terrazzo-tasot

Trendikäs terrazzo on vastustamattoman kaunis tasomateriaali, joka herättää koko keittiösi eloon herkällä kuvioinnillaan. Laadukas komposiittimateriaali sisältää erilaisia marmorista, kivestä ja lasista muodostuneita sirpaleita, jotka saavat tason näyttäytymään kymmenissä eri väreissä valaistuksesta riippuen. Epäsäännölliset sirpaleet ja hurmaavat maanläheiset sävyt tuovat hienostunutta särmää muuten yksinkertaiseen tilaan. Tutustu kaikkiin mallistomme uniikkeihin sävyihin.

Terrazzo-keittiötasot luovat tilan tunnelman

Keittiötasot ovat tilan näkyvin osuus, jonka huolellisella valinnalla luodaan tunnelmaa koko keittiöön. Sopiva materiaali- ja värivalinta on keino tuoda kotiin persoonallisuutta samalla keittiön toiminnallisuudesta huolehtien. Korkealaatuisten tasojen moderni kruununjalokivi on terrazzo. Upea ja herkän kaunis tasomateriaali voi sisältää sidosaineella yhteen kiinnitettyjä kivi-, lasi- tai marmorisirpaleita. Nämä sirpaleet tekevät pinnalle yksilöllisen kuvioinnin, josta voi erottaa lukemattomia eri värisävyjä. Ihastuttava terrazzo-pöytä onkin loistava valinta persoonallisia ratkaisuja ja elävää pintaa arvostavalle sisustajalle.

Useimmiten terrazzo-työtasot sisältävät jonkin verran luonnonmateriaaleja, jotka tekevät kauniista pinnasta myös herkän kolhuille ja tahroille. Terrazzo-taso keittiössä täytyy siis muistaa puhdistaa huolellisesti, jotta tahrat, lika ja puhdistusaineet eivät kuivu pinnalle. Vaikka terrazzo onkin sidosaineensa ansiosta hieman kestävämpi ja edullisempi vaihtoehto, kuin useimmat luonnonkivet, löytyy valikoimastamme myös helppohoitoisempiakin vaihtoehtoja. Paljon keittiötä hyödyntävälle, kovaa kestävyyttä arvostavalle kokkaajalle suosittelemme kvartsitasojamme. Vaalea calacatta löytyy niin terrazzo- kuin kvartsitasojen joukosta.

Kattava valikoima tasomateriaaleja – terrazzo ja muut vaihtoehdot

Jo 500-luvulla Italiassa luotu terrazzo on ajaton tasomateriaali ja trenditietoisen sisustajan valinta, joka sopii myös nykypäivän moderniin kotiin. Katseenvangitsijana toimivien terrazzo-työtasojen ohella keittiötä piristävät myös muut vaihtoehdot. Keittiötasovalikoimastamme löytyvät sekä kirkkaat ja raikkaat värit että yksinkertaiset pastellisävyt ja simppelit mustavalkoiset. Musta keittiötaso onnistuu valitsemalla pintamateriaaliksi kestävää laminaattia tai kvartsia, kun taas lämpimän maanläheiset vaihtoehdot löytyvät graniitti- ja massiivipuutasoista. Kivitasot löydät viileän harmaissa sävyissä.

Tyylikäs keittiö kruunataan laadukkailla hanoilla, jotka viimeistelevät skandinaavisen kokonaisuuden. Valikoimastamme löytyy myös paljon muita tarvikkeita, kuten vetimiä, avohyllyjä ja pientarvikkeita, joiden avulla keittiöön voi tuoda edullisesti pientä piristystä. Raikas keittiökokonaisuus luodaankin kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin upean ja näyttävän keittiötason ohella.