Allaskaapit

Tyylikkäät kylpyhuoneen allaskaapit ovat tilan katseenvangitsija ja käytännöllinen tilanjakaja. Kauniiden allaskaappien ansiosta on helppoa kohottaa tilan yleisilmettä tai loihtia lisää säilytystilaa kompaktiin huoneeseen. Doorielta löydät laadukkaat Havenin allaskaapit altaalla – niin posliinisella kuin Tapwellin modernilla ruostumattomalla teräksellä. Tutustu upeaan valikoimaan!

Kauniit allaskaapit jokaiseen kylpyhuoneeseen

Allaskaappi on kylpyhuoneen tärkein kaluste ja katseen keskipiste. Näyttävät kaapit piilottavat sisäänsä niin kosmetiikkapurkit kuin hammasharjamukit, jolloin tilan puhtaanapito on helppoa ja yleisilme pysyy huoliteltuna. Valitsemalla kauniit allaskaapit voit varmistaa helpot ja stressittömät aamurutiinit, kun tavarat löytyvät harmonisesta kylpyhuoneesta omilta paikoiltaan. Valikoimamme ruotsalaisen Havenin harkitun tyylikkäät kaapit sopivat täydellisesti skandinaaviseen kylpyhuoneeseen, etsitpä sitten allaskaappia tammen maanläheisessä sävyssä tai jotakin särmikkäämpää.

IKEAn allaskaapit ovat helppo valinta remonttia suunnitellessa, mutta saatavilla on myös muita edullisia vaihtoehtoja, joiden avulla varmistat laadukkaat ja kestävät pinnat kylpyhuoneeseesi. Valikoimamme aidosta viilupuusta valmistetut ratkaisut saat useissa eri sävyissä pähkinästä yksinkertaisen tyylikkääseen mustaan allaskaappiin. Vedenkestävien allaskaappien muotoilussa on huomioitu niin riittävä tila kylpyhuoneen putkistoa varten. Laadukkaat kiskot, vetimet ja riittävä säilytystila varmistavat toiminnallisen kalusteen ulkonäöstä tinkimättä.

Allaskaapit altaalla tai ilman

Meiltä löydät sopivan allaskaapin WC-tiloihin tai kylpyhuoneeseen – tilaan kuin tilaan siis! Puiset allaskaapit ovat tyylikäs lisä monenlaiseen sisustukseen. Pieni allaskaappi onkin hyvä ratkaisu kompaktiin tilaan, jossa ei tarvita runsaasti säilytystilaa. Allaskaappien asennus onnistuu myös seinäripustuskiskon avulla. Allaskaapin ovet ja peitelevyt voi tarvittaessa helposti vaihtaa, ja meiltä voitkin tilata myös vanhaan kalusteeseesi sopivat uudet ovet. Upeat allaskaapit on varusteltu pistorasialla. Saatavilla on sekä erilaisilla allastasoilla että moderneilla Tapwellin altailla varustettuja vaihtoehtoja. Mikäli et löydä kattavasta valikoimastamme juuri omaan tilaasi sopivaa ratkaisua, voit tilata myös minkä tahansa kotimaisen Otsosonin kalusteen Doorien tyylikkäillä ovilla ja peitelevyillä varusteltuna. Näin voit valita omaan tilaasi vaikkapa kapean allaskaapin, allaskaapin malja-altaalle tai modernin allaskaapin ilman allasta. Vaihtoehtoja kylpyhuoneesi Doorittamiseen ja allaskaappien ovien vaihtoon on siis rajattomasti!

Kylpyhuoneen viimeistely on nyt helpompaa kuin koskaan. Voit tilata allaskaapin valinnan yhteydessä niin sopivat kylpyhuoneen altaat, kylpyhuoneen hanat kuin muut tarvikkeet. Valikoimastamme löydät myös sävysävyyn sointuvat seinäkaapit kokonaisvaltaiseen kylpyhuoneen säilytykseen. Kurkkaa myös upeat peilikaapit ja peilit!

Filter