Peilikaapit ja peilit

Kaunis kylpyhuone syntyy tyyliin sopivista kylpyhuoneen peilikaapeista. Valikoimastamme löydät laadukkaat Havenin peilikaapit valaistuksella ja pistorasialla. Kaunis viilupuu on valittavanasi useissa eri sävyissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa tyylikkäät kylpyhuoneen peilikaapit ja peilit helposti suoraan verkkokaupastamme!

Toiminnallisuutta kylpyhuoneeseen peilikaapeilla

Käytännöllinen ja tilava peilikaappi pitää kylpyhuoneen tarvikkeet, kosmetiikan ja muut pikkutavarat järjestyksessä, mutta samalla helposti käden ulottuvilla. Suuret peiliovet ovat välttämättömyys sujuvien aamutoimien kannalta, joten peilikaapit kannattaa valita huolella omiin tarpeisiin. Vaikka valitsisit peilikaapit kylpyhuoneeseen toiminnallisuus edellä, ei tyylistä silti tarvitse tinkiä.

Doorielta löydät upeat allaskaapit, WC-peilikaapit ja muut kylpyhuonekalusteet, joista ei designia puutu. Ruotsalaisen Havenin upeat peilikaapit ovat laatutietoisen valinta. Viilurunkoiset allaskaapit kauniine yksityiskohtineen viimeistelevät upean tyylin. Muun muassa korkeussäädettävillä hyllyillä, kaksipuolisilla peileillä ja led-valaistuksella varustellut peilikaapit sopivat skandinaaviseen sisustustyyliin moitteettomasti. Meiltä saat kylpyhuoneen peilikaapit pistorasialla varusteltuina. Kaikki kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit löydät useissa eri materiaaleissa ja sävyissä. Valittavanasi on myös paljon eri leveyksiä ja korkeuksia.

Näyttävät kylpyhuoneen peilit skandinaaviseen kotiin

Kylpyhuoneen peilit valolla moderneissa muodoissa ja jättimäisessä koossa viimeistelevät ajan hermoilla olevan tilan. Suuri, pyöreä kylpyhuoneen peilivalaisin tekee arjen rutiineista entistä helpommat, sillä hyvässä valaistuksessa onnistuvat niin meikkaaminen kuin muut aamutoimet. Valitsemalla kylpyhuoneen peilikaapin valolla saat siis kauniin ja toiminnallisen kokonaisuuden.

Valitse siis allaskaappi ja peilikaappi sävy sävyyn, viimeistele tyyli näyttävällä WC-peilillä ja korista tila kauniilla yksityiskohdilla. Doorielta löydät muun muassa skandinaaviseen tyyliin sopivat pyyhekoukut, kylpyhuoneen hanat ja muut tarvikkeet aina vetimistä kalustejalkoihin.