Keittiön ovet

Doorielta saa kotimaisia ovia ja peitelevyjä Ikean keittiöihin. Käytössämme on Ikean Metod-mitoitus. Toimitamme kaikki ovet ja vetolaatikot valmiilla porauksilla Ikean vetolaatikoille ja Utrusta-saranoille. Ikean keittiöiden mitoitus on tyylikäs ja käytännöllinen: sokkeli on ainoastaan 8 cm korkea ja yläkaappien syvyys on n. 37 cm, mikä antaa mukavasti lisää säilytystilaa yläkaappeihin. Ikean keittiöhelat ovat hyvälaatuisia ja Ikea antaakin niille pitkän takuun. Ikean keittiörungon rakenne on tukeva – paksuus on 18 mm. Ikealla on ammattitaitoinen keittiösuunnittelu, jota kannattaa hyödyntää keittiötä suunnitellessa. Usein Ikean keittiön suunnittelua vaikeuttaakin vain Ikean keittiöovien rajalliset väri- ja mallivaihtoehdot. Doorien tarjoamat kotimaiset vaihtoehdot auttavat tähän ongelmaan! Doorien ovien värisillä peitelevyillä saat huolitellun kokonaisuuden, missä kalusterunko jää piiloon kokonaan. Ikea-keittiön tuunaaminen on helppoa ja samalla saat nostettua hankintasi kotimaisuusastetta tuntuvasti.
  
Mallistossa on runsaasti skandinaaviseen sisustukseen sopivia sävyjä, joilla saat kauniin, viimeistellyn keittiön hyvällä hinta-laatusuhteella. Valittavanasi on viisi upeaa ovivaihtoehtoa. Maalattua suoraa Simple-ovea saa kahdessa paksuudessa: 16 mm ja 19 mm. Lisäksi vaihtoehtoina löytyy klassinen kehäovi Shaker, vedinurallinen ovi Groove ja korkealaatuiset Feel matta-ovet.
  
Voit tilata ovet ja peitelevyt Doorien tilauslomakkeella. Jos haluat sekoittaa eri malleja tai värejä, voit lähettää jokaisesta väristä oman lomakkeen, me yhdistämme ne yhdeksi tilaukseksi asiakaspalvelussa. Lomakkeen lähetyksen jälkeen lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen. Tilauksesta tulee sitova vasta asiakkaan hyväksyessä Doorien lähettämän tilausvahvistuksen. Toimitusaika Doorien keittiöoville on 4-5 viikkoa. Rahtikulut vahvistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä, tarvittaessa voit kysyä kustannuksen etukäteen asiakaspalvelustamme. Rahti- ja pakkauskulut ovat 30-120 euroa riippuen paikkakunnasta ja ovien määrästä. Tilauksesta laskutetaan 50 % tilausvahvistuksen yhteydessä (10 päivän maksuajalla) ja loput 50 % laskutetaan 36 päivän maksuajalla tilausvahvistuksen päivästä. Toimitamme ovia vain Suomeen.
 
Peitelevyjä saa myös räätälöidysti omien mittojen mukaan. Voit lisätä erikoismittaisten levyjen tilauksen lisätietoa-kenttään. Asiakaspalvelumme mielellään neuvoo näissä asioissa! Jos vakioväreistämme ei löydy sopivaa, erikoisvärilisä maalattuihin oviin ja peitelevyihin on 500 € per toimitus. Voit lisätä värikoodin tilauksen lisätietoa-kenttään ja varmistamme sen tilausvahvistuksen yhteydessä.
  
Tarvitsetko myös asennuksen keittiöllesi? Lue lisää täältä.

Simple

Simple Thick

Groove

Shaker

Feel Matta