Metod Feel

Mietityttääkö ovien kestävyys erityisesti? Tällöin suosittelemme huoletonta mikrolaminaattia, joka kestää hieman maalattua ovea paremmin. Feel-ovissa on erityisen samettinen matta traceless-pinta, joka tuntuu erittäin miellyttävältä (paitsi sävyssä Oak on perinteinen pinta). Pinnassa on käsittely, joka vähentää sormenjälkien jäämistä oveen. Ovien ja levyjen reunat on tehty alan viimeisimmällä tekniikalla.  Ovien ja sivulevyjen paksuus: 19 mm. Saumat ovat huomaamattomat ja kestävät. Suomessa tehty!

Tämän mallin hintaluokka on +15 % Simple-oveemme verrattuna. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme: hello@doorie.fi.

Voit tilata mallipaloja väreistämme tai varata ajan showroomillemme. Voit maksaa keittiön myös osissa, maksuaikaa jopa 36 kk. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan saldon pois.

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin. Huom! Kaikenlaiset erikoismitat onnistuvat myös! Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!