Metod Shaker -maalattu mdf

Tämä ovi on klassikko! Maalattu mdf-ovi, paksuus 19 mm. Ovea kiertää kaunis 55 mm leveä kehä. Irtonaisen kehän keskiosaan on kiinnitetty 4 mm paksu maalattu levy. Tämä valmistustapa tekee ovesta kevyemmän ja korkea ovessa ei ole käyristymisen riskiä. Ovi valmistetaan Suomessa suurelta osin käsityönä.

Toimitusaika: 5-6 viikkoa.

Tämän mallin hintaluokka on + 80 % Simple-oveemme verrattuna. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme: hello@doorie.fi.

Voit tilata mallipaloja väreistämme tai varata ajan showroomillemme. Voit maksaa keittiön myös osissa, maksuaikaa jopa 36 kk. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan saldon pois.

 

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin. Huom! Erikoismitatkin onnistuvat!Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita.

Onko hakusessa rottinkiovet?  Voit tilata meiltä ovet pelkkänä kehänä ilman keskiosaa ja kiinnittää itse hankkimasi rottingin tai juuttikankaan. …Lopputulos toki omalla vastuullasi! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!