Keittiötaso mittojen mukaan, terrazzo

420.00 

Terrazzo on vastustamattoman kaunis tasomateriaali, joka sopii keittiöön, kylpyhuoneeseen ja lipastojen kanneksi! Terrazzomme paksuus 20 mm ja pinta kiiltävä. Sävyvaihtoehdoissa on monta kaunista vaihtoehtoja ja vaaleissa tasoissa löytyy eri kivikokoja.

Terrazzossa on yhdistetty marmoria ja hartsia. Materiaali kestää kosteutta ja sopii siis kylpyhuoneeseenkin. Keittiössä roiskeita ei kannata jättää pinnalle pitkäksi aikaa, koska tasoon voi jäädä jälkiä. Huomioithan, että kiiltävään marmoriin tulee ajan saatossa naarmuja, mutta se on aidon kiven luonnollista patinaa.  Jos kuitenkin haluat todella kestävän tason, suosittelemme lämpimästi kvartsitasojamme.

Hinta on arvio materiaalin neliömetrihinnasta (sisältäen myös reunatyöstön hinnan). Toimitamme terrazzoa myös Bestå-lipastojen kanneksi. Hinnan päälle lasketaan vielä muut työstöt, kuten:

liesiaukko, huullettu: 230 €

liesiaukko, upotettava liesitaso: 150 €

allasaukko, altapäin kiinnitettävä allas: 230 €

Lisäksi taustalevy on mahdollinen. Tasot työstetään Eestissä. Saat kauttamme mittaus- ja asennuspalvelun (pääkaupunkiseudulla mittaus, asennus ja rahti maksaa tasojen koosta riippuen keskimäärin 500 €). Kysy tarjous sinun ratkaisullesi asiakaspalvelustamme!

 

 

 

breccia-oniciata
Breccia Oniciata
calacatta
Calacatta
carrara-0-25
Carrara 0/25
carrara-0-7
Carrara 0/7
colourful
Colourful
fior-de-pesco
Fior de Pesco
Tyhjennä valinta

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@doorie.fi tai +358 45 787 292 28

Väri (terrazzo)

Breccia Oniciata, Calacatta, Carrara 0/25, Carrara 0/7, Colourful, Fior de Pesco