fbpx
Pax-kaapisto, Groove-ovi, väri Grain
Vaatekaapit

Laadukas vaatekaappi yhdistelee käytännöllisyyttä, toimivuutta ja tietenkin viimeisteltyä ulkonäköä. Tilaa runko vaatekaappiisi IKEAsta ja me hoidamme loput – Doorielta löydät raikkaan sävyiset ja kestävät ovet, peitelevyt sekä vetimet.

Feel-mallisto
Feel-mallisto
Shaker-mallisto
Shaker-mallisto
Korkeus 201 cm
Korkeus 201 cm
Korkeus 236 cm
Korkeus 236 cm

Doorie-kaappi rakentuu IKEA-vaatekaapin runkoon

Vaatekaappi on kaunis tapa järjestää vaatteet, kengät ja muut kodin tavarat siististi katseilta piiloon. Kestävä ja kohtuuhintoinen ratkaisu on hankkia IKEA-vaatekaappi rungoksi. Rakenna helposti tarpeidesi mukainen vaatesäilytysratkaisu IKEAn PAX-vaatekaapista, jonka räätälöit mittojesi ja haluamasi sisusteiden mukaan juuri tilaan sopivaksi IKEAn PAX-suunnitteluapua hyödyntäen. IKEA-vaatekaapin suunnittelu onnistuu helposti vaikkapa suoraan IKEAn nettisivuilla. Doorien peitelevyillä, ovilla ja vetimillä luot yksilöllisen ja tyylikkään lopputuloksen IKEA-kaapistosta sekä nostat samalla vaatekaappisi kotimaisuusastetta.

Doorien raikkailla mallistoilla luot erilaisiin tiloihin sopivaa tunnelmaa. Kestävä Feel-mallisto on yksinkertaisen kaunis vaihtoehto silloin, kun haluat korostaa kaapin väriä tai huoneen muita yksityiskohtia. Shaker-malliston hauskat saumat tuovat särmää skandinaaviseen makuuhuoneeseen ja moderni Simple-mallisto on ajaton klassikko. Suosittuja värivaihtoehtoja voit vertailla rauhassa kotisi seinillä näppärien mallipalojemme avulla.

Suosittuja tuotteita

Jokaiseen tilaan sopiva vaatekaappi

Voit rakentaa PAX-vaatekaapin tilasi mukaan joko siirreltäväksi yksittäiseksi säilytyselementiksi, tai lattiasta kattoon ulottuvaksi kiinteäksi kalusteeksi. Erillinen, matalampi vaatekaappi voi olla näyttävä sisustuksen katseenvangitsija, joka tuo ilmavuuden tuntua huoneeseen. Upea, korkea kaapisto taas tuo yhtenäistä ja harmonista tunnelmaa pieneen tilaan, jossa katonrajan neliöt antavat merkittävästi lisää säilytysmahdollisuuksia.

Muunneltava ja joustava IKEAn PAX-kaappi on kaunis ja käytännöllinen ratkaisu jo sellaisenaan, kun valitset omaan tyyliisi sopivat, yksilölliset vaatekaapin ovet. IKEA-vaatekaapin suunnittelupalveluita hyödyntämällä voit ottaa kaikki tilasi neliöt tehokäyttöön ja luoda juuri tarpeisiisi sopivan kokoisen säilytysjärjestelmän useita kaappeja yhdistelemällä. Tilaamalla kaapistot IKEAsta luot siis helposti ja kohtuuhintaan tilaasi sopivan ratkaisun.

PAX-vaatekaappi on käytännöllinen tilaihme

PAX-vaatekaappi on mukautuva ja toiminnallinen tapa säilöä tyylikkäästi vaatteiden lisäksi muut kodin tavarat aina lastenhuoneesta eteiseen. Helposti muunneltavat PAX-kaapit voit muokata erilaisille sisusteilla omien tarpeidesi mukaisiksi mihin tahansa kodin tilaan. Kestävä ja jämäkkä IKEA-runko toimii edullisena pohjana Doorie-kaapin rakentamiseen, ja lisäämällä kotimaiset ovet ja peitelevyt saat lopputuloksena pohjoismaista designia persoonallisissa sävyissä. Vaatekaapin ovien tuunaus ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!

Halutessasi voit myös uudistaa IKEA-vaatekaapin ilmettä pelkästään vaatekaapin ovet vaihtamalla, korvaamalla vetimet uusilla tai korottamalla vaatekaappiasi tyylikkäiden kalustejalkojen avulla. IKEAn PAX-ovet on erittäin helppoa vaihtaa itsekin uusiin. Teemme myös vaihdettavia peitelevyjä ja kaapin ovia mittojen mukaan senkkeihin ja TV-tasoihin sekä muihin vaatekaappeihin – kysythän lisää asiakaspalvelustamme.