fbpx
VEDINMALLIPKT.NS
Vetimet, jalat ja muut tarvikkeet

Tyylikkäät vetimet, nupit, jalat, levyt ja muut tarvikkeet viimeistelevät tyylin. Doorielta löydät moderniin makuun sopivat pientarvikkeet kodin joka huoneeseen.

Avohyllyt
Avohyllyt
Kalustejalat
Kalustejalat
Pientarvikkeet
Pientarvikkeet
Pöydänkannet
Pöydänkannet
Vetimet ja nupit

Harkittu valikoima kaapiston vetimiä Doorielta

Tyylikkäät vetimet viimeistelevät upean sisustuskokonaisuuden. Ne voidaan vaihtaa helposti niin remontin yhteydessä, kuin ihan vain pientä muutosta kaivatessa. Kaapin vetimien vaihtaminen uusiin onkin yksinkertaisimpia tapoja raikastaa huoneen yleisilmettä tai tuoda omaa sisustustyyliä uuteen kotiin. Doorielta löydät tyylikkäät vetimet, joissa yhdistyvät kestävyys ja käytännöllisyys.

Kiiltävä messinki, klassinen kromi, tunnelmalliset puulajit tai pelkistetty mattamusta. Valikoimastamme löydät IKEA-vetimiä monipuolisemman valikoiman raikkaan moderneja materiaaleja sekä sävyjä kaikkien kodin vetimien päivitykseen. Luo kotiin yhtenäinen tunnelma saman sävyisillä vetimillä tai säväytä valitsemalla eri huoneisiin erilaiset ratkaisut!

Meiltä löydät vetimet IKEA-rungoista rakennettuihin kaappeihin, mutta myös muihin kodin tarpeisiin. Kaikkia kaapin vetimiämme voit käyttää kodin jokaisessa huoneessa. Ne sopivat erinomaisesti siis keittiön raikastamiseen, kylpyhuoneen päivittämiseen sekä olohuoneen senkin viimeistelyyn. Tilaat vetimet helposti osana uutta Doorie-keittiötä, senkkiä tai vaatekaappia, sekä ihan vain sellaisenaan kotiasi piristämään.

Suosittuja tuotteita

Vetimet Doorie-kaappien, senkkien ja keittiöiden viimeistelyyn

Nupit ja vetimet ovat kalusteiden pienimpiä yksityiskohtia, mutta ne luovat yllättävän suuren vaikutuksen kokonaisuuteen niin ulkonäön kuin toiminnallisuuden osalta. Vetimet kannattaakin valita huolellisesti sekä tyyli että niiden käyttävyys huomioiden. Mukava ja käytännöllinen keittiön vedin ei lipsu kädestä kesken kokkailun ja tuntuu miellyttävältä kaiken kokoisissa käsissä.

Oikeanlaiset nupit ja lipaston vetimet vaikuttavat koko huoneen toimivuuteen. Esimerkiksi keittiössä kannattaa miettiä huolella, millaisiin keittiön kaapin vetimiin on helppo tarttua kiireesti kokkaillessa ja kylpyhuoneessa taas on hyvä pyrkiä valitsemaan vaihtoehtoja, jotka eivät lipsu liukkaassa kädessä. Valikoimastamme löydät toimivia, mutta tyylikkäitä ratkaisuja jokaisen huoneen tarpeisiin. Huomaathan, että Doorie-ovet voidaan toteuttaa myös täysin ilman vetimiä.

Muut tarvikkeet kalusteiden moderniin viimeistelyyn

Doorielta löydät myös kaikki muut tarvikkeet kotisi sisustuksen viimeistelyyn. Kaapin kahvojen ja nuppivetimien lisäksi voit viimeistellä vaatekaapit ja senkit upeilla kalustejaloilla tai lisätä keittiöösi tyylikkään altaan ja hanan. Meiltä löydät myös avaruutta ja ilmavaa tunnelmaa tuovat avohyllyt, pöydänkannet ja pientavarat pyyhekoukuista tiskiliinatelineisiin.

Kalustejalkojen avulla tuot ilmavuutta koko huoneeseen ja helpotat kalusteiden alta siivoamista. Lisäksi huopatassuilla varustetut kalustejalat ovat usein hellempi vaihtoehto parketille ja laminaatille, kuin lattialla sellaisenaan makaava kaappi. Kestävät ja lujatekoiset kalustejalat kestävät erinomaisesti TV:n ja muun kodin elektroniikan painon.