fbpx
VEDINMALLIPKT.NS
Vetimet, jalat ja muut tarvikkeet

Tyylikkäät vetimet, nupit, jalat, levyt ja muut tarvikkeet viimeistelevät tyylin. Unelmiesi koti syntyy isojen pintojen ja suuntaviivojen lisäksi tarkasti valituista ja toiminnallisista yksityiskohdista. Doorielta löydät moderniin makuun sopivat tarvikkeet kodin joka huoneeseen, järkevään hintaan.

Avohyllyt
Avohyllyt
Kalustejalat
Kalustejalat
Pientarvikkeet
Pientarvikkeet
Pöydänkannet
Pöydänkannet
Vetimet ja nupit

Tarvikkeet kalusteiden moderniin viimeistelyyn

 Doorielta löydät kaikki tarvikkeet kotisi sisustuksen viimeistelyyn. Modernit ja käytännölliset vetimet ovat tärkeä yksityiskohta, johon uusia kalusteita hankkiessa tai vanhoja päivittäessä kannattaa kiinnittää huomiota. Valikoimamme tyylikkäiden lanka- ja nuppivetimien lisäksi voit viimeistellä vaatekaapit ja senkit esimerkiksi upeilla kalustejaloilla.

Kalustejalkojen avulla tuot ilmavuutta koko huoneeseen ja helpotat kalusteiden alta siivoamista. Lisäksi huopatassuilla varustetut kalustejalat ovat usein hellempi vaihtoehto parketille ja laminaatille, kuin lattialla sellaisenaan makaava kaappi. Kestävät ja lujatekoiset kalustejalat kantavat erinomaisesti TV:n ja muun kodin elektroniikan painon.

Suosittuja tuotteita

Laadukkaat pientarvikkeet kotia piristämään

Kalusteiden viimeistelyn lisäksi tärkeitä yksityiskohtia ovat keittiön tyylikkäät altaat ja hanat. Helposti puhtaana pidettävät, kiiltävät pinnat luovat raikasta tunnelmaa keittiöön. Persoonallisuutta kaipaava löytää etsimänsä futuristisista ja graafisen muotoisista hanoista. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa trendikkäät kromihanat ja rosterialtaat sekä näyttävät mustat altaat. Siistit ja huolella valitut yksityiskohdat tekevät lopputuloksesta mietityn ja arvokkaan näköisen.

Meiltä löydät myös muut kauniit pientavarat pyyhekoukuista lehti-, viini- ja tiskiliinatelineisiin. Näyttävä kokonaisuus syntyy valitsemalla niin keittiön pientarvikkeet kuin kylpyhuoneen WC-paperitelineet samaan sävyyn. Valikoimastamme tilaat korkealaatuiset, tunnettujen valmistajien pientuotteet, kuten Blumin huipputason saranat ja Tapwellin laadukkaat hanat. Kurkkaa koko valikoima ja tilaa kodin pientarvikkeet helposti verkkokaupastamme!

Sisustuselementit seinille

Yksilöllinen ja kaunis sisustus viimeistellään nostamalla käyttöesineet, sisustuselementit ja muut tarvikkeet ylös lattialta. Avaruutta ja ilmavaa tunnelmaa tuovat avohyllyt ja seinille nostetut pöydänkannet, jonka ääressä sujuvat etätyöt ja lasten läksyt. Massiivipuiset hyllyt ja pöytälevyt tuovat lämpöä keittiöön tai maanläheistä tunnelmaa olohuoneeseen helposti. Verkkokaupastamme tilaat kätevästi eri levyiset hyllyt omien mittojesi mukaan. Unelmiesi koti rakentuu helposti ja edullisesti.