Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

All in

Ovet, tasot, vetimet samaa väriä? Kyllä!

Doorie All in mahdollistaa samanväriset ovet, tasot ja vetimet! Voit valita minkä vain sävyn RAL Classic -kartastosta. Doorie All in-erikoisvärilisä on 785 e per toimitus. Voit valita samaan toimitukseen myös Roots-jalkoja, hyllynkannattimia tai vaikkapa viinilasitelineitä samassa sävyssä. 

Haluatko yhdistellä värejä? Sopii! Voit myös valita vetimille ja muille metalliosille eri RAL-sävyn kuin oville.


Huom. Tässä varoituksen sana: Ruudulta tai sävyviuhkasta katsottuna väri ei koskaan ole 100 % sama kuin lopullinen sävy ovissa, tasoissa ja metalliosissa. Sävyerot ovat mahdollisia. Kysy lisää suunnittelijoiltamme!

 

Hintaesimerkki

Ovet, etusarjat, peitelevyt ja sokkelit 1 900 €
Taso, Durat 1300 €
Vetimet 50 €
Allas, rosteria 450 €
Hana Tapwell 350 €
Rungot ja helat Ikea 1100 

Osat yhteensä 5100 €

Hinnat eivät sisällä kodinkoneiden, sähkötöiden ja putkitöiden hintaa. Kalusteasennuksen hinta-arvio Kokodiili 900 € (pks)

Pyydä tarjous asennuksesta

Jos laminaattitaso vaihtuisi kvartsiksi, hintaa lisää 1100 €

Pyydä tarjous keittiön ovista

Toteutuksia All-inistä

Kaipaatko vinkkejä suunnitteluun tai tarvitsetko lisätietoa keittiön asentamiseen liittyen?

Vinkki

Onko keittiössä tilaa syvyyssuunnassa? Localilla on mahdollista toteuttaa syvemmät kaapit. Alakaapit voivat olla esimerkiksi 70 cm syviä ja vetolaatikot 65 cm syviä. Tällöin säilytystilan määrä lisääntyy oleellisesti ja työtasolla on myös enemmän tilaa. Lisäksi erikoissyvä keittiö näyttää upealta!