23.2 Suutarilan noutovarasto avoinna klo 14 asti.

Opas

Näin kotiprojektisi etenee.

Persoonalliset keittiöt, kaapistot, senkit ja kylpyhuonekalusteet kotiisi kolmen stepin avulla. Käytä runkoina Ikeaa tai tilaa meiltä kokonaan kotimainen kaluste valmiiksi kasatuilla rungoilla ja vetolaatikoilla. Me voimme konsultoida, mikä ratkaisu palvelee sinun tarpeitasi parhaiten. Isommissa remonteissa valinta on usein hybridimalli, jossa hyödynnetään monen eri valmistajan tuotteita. 

Riippuen mielenlaadustasi, voit suunnitella kalustuksen kokonaan itse tai tuunata Ikean suunnitelman päälle. Voit myös hyödyntää meidän suunnittelijoidemme ammattitaitoa.

SUUNNITTELU

Sinulla voi jo olla Ikean runkoja valmiina tai Ikean kalustesuunnitelma olemassa. Jos haluat kokonaan kotimaisen kalusteen, me hoidamme myös suunnittelun. Informoimme eri materiaalien ominaisuuksista ja esittelemme vaihtoehtoja.
TILAAMINEN

Valitse Doorien mallistosta sinulle mieluisat tuotteet. Yksinkertaiset setit löytyvät verkkokaupastamme ja monimutkaisemmat kokonaisuudet hoituvat aspamme ystävällisellä tuella. Useimmilla tuotteilla on max. 5 viikon toimitusaika. Tilaa myös Ikean osat, jos sellaisia tarvitaan.
ASENNUS

Tuotteet saapuvat. Asenna ovet ja muut osat ohjeiden mukaan tai tilaa kauttamme Kokodiilin jämpti asennuspalvelu. Nauti lopputuloksesta!