Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Tilaaminen

Keittiön tilaaminen

IKEAN RUNKOJA KÄYTETTÄESSÄ

Kun valinta on selvä, voit tilata keittiön ilman ovia ja peitelevyjä IKEAlta. Rungot, saranat ja vetolaatikot tilataan siis Ikealta. Tämä on IKEAn myyjille tuttu kuvio. Huomioi tässä vaiheessa myös keittiön muut osat. Mitä tilaat IKEAlta ja mitä muualta? Muista kodinkoneet, liesituuletin, työtaso, allas, hana, keittiön välitila, vetimet ja valaisimet. Huomiothan kodinkoneiden kohdalla yhteensopivuuden Ikean mitoituksen kanssa. Helpointa kodinkoneiden kohdalla on ottaa ne Ikeasta, mutta jotkut valmistajat tarjoavat myös IKEAn mitoille sopivia malleja. Keittiöön voi tilata asennuksen kumppaniltamme Kokodiililtä tai omalta asentajaltasi tai voit asentaa keittiön itse. 

Muistathan miettiä myös sähkö- ja putkityöt asennuksen yhteydessä. Voit tilata Doorien ovet asiakaspalvelumme kautta. Doorien ovissa on mallista riippuen noin 5 viikon toimitusaika. IKEAsta saa suuren osan tuotteista heti hyllystä. Huomioithan tämän suunnitellessasi remontin aikataulua. Voit aloittaa keittiön asennuksen IKEAn osilla, mutta Doorien peitelevyjä tarvitaan usein asennuksen edetessä. Ovet voidaan asentaa viimeiseksi. Vahvistamme tilaamasi Doorie-osat sähköpostitse. Tarkistathan vielä kerran, että lista täsmää IKEAn keittiösuunnitelmaan. Kauttamme saa myös osamaksun, kysy lisää asiakaspalvelustamme!

KOTIMAISIA DOORIE LOCAL -RUNKOJA KÄYTETTÄESSÄ

Asiakaspalvelumme hoitaa tilausprosessin, ole yhteydessä aspaamme!

Lipaston tilaaminen

Päätettyäsi värin ja lipaston koon, voit tilata ovet, peitteet, vetimet, mahdolliset jalat ja saranat verkkokaupastamme ja Ikean rungon ja hyllylevyt Ikeasta.

Jos et löydä verkkokaupastamme haluamaasi ratkaisua, aspamme auttaa mielellään! Voimme lähettää tarjouksen sähköpostitse. Lisäksi voimme tarvittaessa tehdä ostoslistan Ikeaan. Pienien lipastojen kohdalla voimme hankkia puolestasi myös Ikean osat. Muistathan, että kauttamme saa asennuspalvelun myös lipastoille. 

Vaatekaapin tilaaminen

Päätettyäsi värin ja kaapiston koon, voit tilata ovet, peitteet, vetimet, mahdolliset saranat verkkokaupastamme ja Ikean rungon ja sisusteet  Ikeasta.

Jos et löydä verkkokaupastamme haluamaasi ratkaisua, aspamme auttaa mielellään! Voimme lähettää tarjouksen sähköpostitse. Lisäksi voimme tarvittaessa tehdä ostoslistan Ikeaan.  Kauttamme saa asennuspalvelun vaatekaapeille.

 

Jos haluat erikoiskorkean kaapiston kattoon asti, onnistuu se Ikean Pax-kaappia leikkaamalla. Meiltä saa ovet myös kaikenlaisilla erikoismitoilla. Kokodiili Oy:lla on vuosien kokemus korkeiden Pax-kaapistojen asentamisesta. 

Kylpyhuonekalusteiden tilaaminen

Kylpyhuonekalusteiden kohdalla suosimme kotimaisia sekä ruotsalaisia Haven-kylpyhuonekausteita. Voimme tuunata kalusteet mieleiseksesi. Voit esimerkiksi yhdistää Havenin viilukalusteeseen kauniin kotimaisen Durat-tason! 

Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää erilaisista vaihtoehdoista ja laskee tarjouksen sinun ratkaisullesi. 

Pientarvikkeiden tilaaminen

Verkkokaupassamme on kattava valikoima erilaisia pientarvikkeita  vetimistä saranoihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä! Palvelemme joustavasti ja toimitamme tuotteita useimpien helatukkurien mallistosta.