23.2 Suutarilan noutovarasto avoinna klo 14 asti.

Meistä

Fun + Skandinavia = Fundinavia.

MutkatonMe uskomme, että pohjoinen kotimme tarvitsee
tujauksen iloa. Sellaista mieltä lämmittävää oloa,
joka tekee kodista kodin.

Se, mikä saa kenetkin onnelliseksi, on niitä kuuluisia
makuasioita. Emme lähde kiistelemään, vaan kilistämme
sille, että avullamme se on mahdollista taikoa todeksi.

Kokeneet suunnittelijamme, kustomoitavuus sekä kyky
luoda omannäköisiä keittiöitä, kaapistoja ja
kylpyhuoneen kalusteita, ovat ne kulmakivet, joiden
päälle Doorien maailma rakentuu.

Tervetuloa Fundinaviaan.

Mistä kaikki lähti?

Doorien perustajalla Sadulla on vuosien kokemus kaluste- ja keittiöteollisuuden parissa ja ajatus asiakaslähtöisestä kalusteyrityksestä oli kytenyt hänen päässänsä jo pitkään. Doorie perustettiin elokuussa 2018. Nykyään Dooriella on kaksi showroomia Helsingissä ja työllistämme neljä henkeä. Liikevaihtomme ylsi melkein miljoonaan vuonna 2022.

Tarjoamme kattavan malliston ovia, tasoja ja tarvikkeita keittiöihin, vaatekaappeihin ja lipastoihin. Toisin kuin kalustealan suurilla ketjuliikkeillä, mallistomme on erittäin laaja ja joustava. Tukenamme on laaja verkosto kotimaisia valmistajia. Lisäksi maahantuomme itse vetimiä ja muita tarvikkeita.

Hyödynnä Ikean runkoja, mutta kuorruta kotimaisella. Tai räätälöi kokonaan kotimainen.

Konseptimme nokkeluus piilee siinä, että kalusteidemme pohjalla voidaan käyttää Ikean runkoja. Näin on mahdollista säästää kustannuksissa tinkimättä laadusta. Ikean Metod-keittiöiden rungot ja helat ovat kestäviä ja hinnaltaan huokeita. Bestå-lipastoja taas on melkein jokaisessa suomalaisessa kodissa ja ne ovat täydellisiä tuunauskohteita. Pax-vaatekaappien sisäosat ovat monipuolisia ja edullisia. 

Meiltä saa myös kotimaiset puusepänliikkeen valmistamat keittiöt. Tuomme jatkuvasti markkinoiden uusimpia ja mielenkiintoisimpia ratkaisuja tarjolle. Tarkoituksenamme on uudistaa ja tuoda jokapäiväistä designia suomalaisiin kotiin, kestävästi ja edullisesti ja mahdollisimman vastuullisesti.

Palvelu on aina ollut Doorien keskiössä. Meille on sydämen asia, että palvelumme toimii ja asiakkaiden odotukset ylittyvät positiivisesti.
Tutustu tiimiimme tarkemmin tästä.

Miksi Doorie sopisi sisustusprojektiisi?

Ei isojen ketjujen jäykkyyttä

Doorie on mutkaton ja joustava kotimainen kalustefirma. Tuomme nopeasti markkinoille alan uusimpia innovaatioita.

Ei turhia kustannuksia

Hyödynnämme keittiöissä, vaatekaapeissa ja lipastoissa Ikean runkoja, jolloin säästät reippaasti sisustuksen kustannuksissa laadusta ja kalusteen ulkonäöstä tinkimättä.

Ei robotteja

Tuntuuko sisustaminen työläältä? Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua ilomielin projektisi alusta loppuun asti.

Ei rajoitteita

Mallistomme on aidosti monipuolinen. Pyrimme aina löytämään mieltymyksiäsi ja persoonaasi vastaavat ratkaisut, jotka myös sopivat budjettiisi. Jos Ikean runko ei taivu toiveisiisi, teetämme oman mittojesi mukaan.

Lähituotantoa ja kierrätystä

Käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia valmistajia. Kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään vanhoja kalusteita. Tuunaaminen on erikoisosaamistamme!