fbpx

DOORIE LYHYESTI

Suomessa valmistettuja ovia, ajattomia värejä, laadukkaita vetimiä ja heloja. Tämän huolella mietityn konseptin tavoite on, että Doorien tuotteilla tehdyt kalusteet saisivat vakituisen kodin vuosiksi eteenpäin. Trendit vaihtuvat, kalusteet pysyvät. Haluamme ilahduttaa asiakkaitamme kekseliäillä tuotteillamme ja tehdä arkipäivästä kauniin jokaiselle.

Josadoorin tehdas

 

Doorien perustaja Satu Hurmalainen

Dooriella ei ole tarinaa, vaan Satu.

Moi, olen Satu, Doorien perustaja. Arjen estetiikka tekee minut iloiseksi. Olen koko ikäni tuunaillut kalusteita ja pyörinyt rautakaupassa pää täynnä ideoita. Hakeuduin nuorena kalustealalle töihin ja siinä vierähtikin yli 10 vuotta. Nyt Doorie mahdollistaa minulle rakkaiden asioiden tekemisen omassa yrityksessäni. Tukenani on laaja verkosto ammattilaisia kalusteteollisuuden parissa. Inspiroidun ekologisista valinnoista ja kekseliäistä ratkaisuista. Usein kauniin kalusteen runkona voi hyvinkin toimia jo vuosia palvellut, vanha Ikea-kaappi.  Toivon kovasti, että Doorie pääsee ilahduttamaan sinunkin päivääsi!

Terveisin Satu Hurmalainen
Sähköpostisosoite: satu@doorie.fi

Haluatko tietää tuotteidemme alkuperästä? Lue lisää tästä.

Arvojamme

Aina ei tarvitse laittaa kaikkea uusiksi

Pyrimme ottamaan suunnittelussa huomioon vanhojen kalusteiden osien hyödyntämisen. Esimerkiksi Doorien ovet on porattu niin, että Ikean vanhat saranat käyvät saranaporauksiin. Näin kalusteen tuunauksessa voidaan hyödyntää niitä. Maailma on pullollaan Ikean vanhoja runkoja. Doorien avustuksella sellaiselle voi antaa uuden elämän. Koska kaikki ovemme valmistetaan Suomessa, tuotteidemme hiilijalanjälki on pienempi kuin kaukaa kuljetettujen ovien.

Kun ostat, valitse tarkoin

Mietimme myös tuotteen elinkaarta. Valitsemme mallistoomme vain ovia, jotka on suunniteltu kestävän vuosia. Olemme nähneet paljon rispaantuneita reunoja uudehkoissa ovissa, näitä haluamme itse välttää. Lisäksi pitäydymme ajattomissa sävyissä, jotta kaluste kestäisi aikaa yli trendien.

Kierrätä pakkausjätteet

Jotta tuotteemme saapuvat ehjänä kotiisi saakka, pakkaamme ne huolellisesti. Kuplamuovin ja päätyjen pehmusteet voi kierrättää energiajakeeseen. Aaltopahvin voi kierrättää pahveihin.