Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Toimitus

Toimitusaika
Jos tuotetta on varastossamme, tilaus lähetetään viikon kuluessa. Verkkokaupastamme näet tuotteen saldon. Toimitusmyyntituotteiden toimitusaika on noin viisi viikkoa.

Toimitustavat
Posti (pienet osat) Pienet kuljetukset toimitetaan postitse. Voit noutaa tilaamasi tuotteet Postin palvelupisteestä. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun olemme lähettäneet tilauksesi. Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus ja Postin lähetystunnus.

Postin kotiinkuljetus (senkkien osat)
Helppo tapa saada tilaamasi tuotteet suoraan kotiovelle tai haluaamasi osoitteeseen. Suurikokoiset tuotteet toimitetaan aina perille toimitusosoitteeseen. Ennen kotiinkuljetusta Posti ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jotta sopivin jakeluajankohta voidaan määritellä. Posti suorittaa kotiinkuljetuksia suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 9–21. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille arkisin klo 14 mennessä.

Suuret toimitukset (vaatekaapin ovet ja suuret senkit)
Pääkaupunkiseudulla käytämme suuriin toimituksiin lähettipalveluita ja toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Muualla Suomessa käytämme rahtipalveluita, kuten Kiitolinja. Informoimme asiakasta toimituksesta.

Nouto varastoltamme
Voit noutaa tilauksesi varastoltamme Helsingin Suutarilasta. Osoite on Loisteputki 4 B, 00750 Helsinki. Ohjeistus perille löytämiseen on tässä: Doorie kartalla. Voit sopia noutoajan asiakaspalvelumme kanssa. Huom! Haethan tuotteet vasta, kun olet saanut ilmoituksen sähköpostitse, että tuotteet on kerätty.

Keittiö-osien toimitus
Ovet ja muut osat toimitetaan suoraan tehtaalta kotiisi. Lähettäjän nimi on siis tehdas, jonka olemme ilmoittaneet kyseisten tuotteiden valmistajaksi. Ennen toimitusta rahtifirma ottaa sinuun yhteyttä ja sopii sopivan ajankohdan toimitukselle.

Huom! Tarkistathan tuonnin yhteydessä heti, että lähetys ei ole vahingoittunut kuljetuksen aikana. Jos on, pyydä kuljettajaa tekemään siitä merkintä rahtikirjaan. Näin saat uudet osat kaikkein nopeiten tilalle.