Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Feel

Kestävä mattapinta

Mietityttääkö ovien kestävyys erityisesti? Tällöin suosittelemme huoletonta mikrolaminaattia, joka kestää hieman maalattua ovea paremmin.

Feel-ovissa on erityisen samettinen matta traceless-pinta, joka tuntuu erittäin miellyttävältä (paitsi sävyssä Oak on perinteinen pinta). Pinnassa on käsittely, joka vähentää sormenjälkien jäämistä oveen.

Ei repsottavia reunanauhoja! Ovien ja levyjen reunat on kiinnitetty alan viimeisimmällä tekniikalla.  Ovien ja sivulevyjen paksuus on aina 19 mm ja ovi näyttää kantikkaammalta kuin maalattu ovi. Saumat ovat huomaamattomat ja kestävät. Suomessa tehty, tietty!

Värivaihtoehdot // Feel

Hintaesimerkki

Simple -ovet, etusarjat, peitelevyt ja sokkelit 1 400 €
Taso, laminaatti 850 €
Vetimet 60 €
Allas, rosteria 450 €
Hana Tapwell 350 €
Rungot ja helat Ikeasta 1100 €

Osat yhteensä 4200 €

Hinnat eivät sisällä kodinkoneiden, sähkötöiden ja putkitöiden hintaa. Kalusteasennuksen hinta-arvio Kokodiili 1400 € (pks)

Pyydä tarjous asennuksesta

Jos laminaattitaso vaihtuisi kvartsiksi, hintaa lisää 1800 €

Pyydä tarjous keittiön ovist

Toteutuksia Localista

Kaipaatko vinkkejä suunnitteluun tai tarvitsetko lisätietoa keittiön asentamiseen liittyen?

Vinkki

Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!