Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Haven

Upeat kylpyhuonekalusteet

Miksi tyytyä vain keskinkertaiseen, kun samalla rahalla voi saada näinkin upean kalusteen? Ruotsalaisen Havenin kalusteissa jokainen yksityiskohta on virkistävän aidosti harkittu.

H2-sarjan kylpyhuonekalusteiden etusarjat ja peitteet ovat aitoa viilua. Vetolaatikossa on  vedenkestävät, hiekanväriset reunat ja U-muotoiltu pohja, jotta putkille on kunnolla tilaa, mutta säilytystilakin on optimoitu. Vetolaatikko sulkeutuu pehmeästi laadukkaiden Blumin Movento-kiskojen ansiosta. 

Kalusteet valmistetaan Ruotsissa. H2-kalusteiden kaunis viilu on italialaista. Allaskaappiin kuuluu vakiona pistorasia kaapin sisällä sekä värikkäät sisälokerikot. Ovet ja peitteet on hyvin helppo vaihtaa, jos joskus  tarvetta ilmenisi. Myymme myös pelkkiä ovia ja peitelevyjä varaosina.

Toimituksen mukana tulee myös seinäripustuskisko. Valitsethan kiinnitystavan seinämateriaalin mukaan. Meiltä saa myös kylpyhuoneeseen soveltuvia kalustejalkoja. Huom. Kuvien hanat ovat Tapwellin. Hana ei kuulu kalusteen hintaan.

Verkkokaupassamme on vain maistiainen laajasta Havenin mallistosta, mutta meiltä saat koko Havenin valikoiman. Tutustu Havenin kuvastoon tästä: HAVEN_kuvasto

Selaile verkkokaupamme vaihtoehtoja tästä: Haven H2 allaskaappi keraamisella tasolla, 100 cm

Toteutuksia Havenista

Kaipaatko vinkkejä suunnitteluun tai tarvitsetko lisätietoa kylpyhuoneisiin liittyen?

Vinkki

Kylpyhuoneessa kannattaa laskea säilytystilan tarve huolellisesti. Kun jokaiselle esineelle on paikkansa, arkiaamut ovat helpompia. Joskus kauniin valopeilin sijaan peilikaappi on tarpeen, koska perheen purnunat ja turnukat eivät mahdu allaskaappiin.