Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Local

Kokonaan kotimainen, sinulle räätälöity.

Haluatko päästä helpolla ja suosia kotimaista tuotantoa? Nyt saat meiltä myös kotimaiset kalusterungot. Vaikka keittiöt ovat puusepänliikkeen valmistamia, olemme hioneet hintatason inhimilliseksi. Keittiörungot ovat Suomessa vielä harvinaisempaa XL-kokoa eli kaapin korkeus on 80 cm ja sokkeli on tyylikkäästi matala. Voit valita Localiin minkä vain Doorie-oven & tason.

Vältä turha häslinki työmaalla. Rungot ja vetolaatikot toimitetaan valmiiksi kasattuina, mikä nopeuttaa merkittävästi asennusprosessia. Kaapin tausta on kiinteä 16 mm kalustelevy, mikä tekee rungosta tukevan ja vaivattoman asentaa. Allaskaapeissa käytämme kosteudenkestävää kalustelevyä.

 

Doorie Localin helat ja mekanismit ovat itävaltalaisen Blumin valmistamia. Localissa käytetään Legraboxia, mikä on markkinoiden hiljaisin, pehmein ja tilavin vetolaatikko. Legraboxin reunat ovat tyylikkään ohuet ja sisäkulmakin on suora, toisin kuin monissa vetolaatikoissa. Varoitus: Jos käytät kerran Legraboxia keittiössäsi, paluuta huonompaan ei enää ole!

 

Suunnittelijamme kertovat mielellään lisää eri vaihtoehdoista ja opastavat sinua materiaalivalinnoissa.

Hintaesimerkki

Ovet, etusarjat, peitelevyt ja sokkelit 1 700 €
Taso, laminaatti 500 €
Vetimet 60 €
Allas, rosteria 450 €
Hana Tapwell 350 €
Rungot ja helat Doorie Local 2200 €

Osat yhteensä 5200 €

Hinnat eivät sisällä kodinkoneiden, sähkötöiden ja putkitöiden hintaa. Kalusteasennuksen hinta-arvio Kokodiili 900 € (pks)

Pyydä tarjous asennuksesta

Jos laminaattitaso vaihtuisi kvartsiksi, hintaa lisää 1100 €

Pyydä tarjous keittiön ovista

Toteutuksia Localista

Kaipaatko vinkkejä suunnitteluun tai tarvitsetko lisätietoa keittiön asentamiseen liittyen?

Vinkki

Onko keittiössä tilaa syvyyssuunnassa? Localilla on mahdollista toteuttaa syvemmät kaapit. Alakaapit voivat olla esimerkiksi 70 cm syviä ja vetolaatikot 65 cm syviä. Tällöin säilytystilan määrä lisääntyy oleellisesti ja työtasolla on myös enemmän tilaa. Lisäksi erikoissyvä keittiö näyttää upealta!