Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Otsoson x Doorie

Valitse mikä vain ovi Doorien mallistosta!

Panosta kotimaisuuteen

Meiltä saat kotimaisen Otsosonin tuotteet sinun makusi mukaisesti tuunattuna. Koko Doorien ovi-, taso-, allas-, vedin- ja jalkamallisto on käytettävissäsi. Asiantunteva asiakaspalvelumme voi opastaa sopivan ratkaisun räätälöinnissä.

Nyt uutuutena tuunaamme Otsoson Coloria, joihin saa värilliset sivut ja etusarjat vakiomittaisiin valumarmoritasoihin. Tällöin kalusteen hinta pysyy kukkaroystävällisenä. Valumarmoritaso on kaunis ja helppohoitoinen materiaali, kunhan siinä on likaa hylkivä Evermite-pinnoite. 

Käyttämämme Otsosonin kalusteet kootaan Suomessa. Otsosonissa on kotimaiset tasot, rungot ja ovet. Kalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina. Ovet/etusarjat ja sivupeitteet jäävät asentajan kiinnitettäväksi. Voit ripustaa kalusteen seinälle (jos seinä on kestävä) tai valita mallistostamme kauniit jalat.

Sano EI kolinalle kylpyhuoneessa!

Otsosonin kylpyhuonekalusteissa käytetään itävaltalaisen Blumin korkealaatuisia vetolaatikoita ja saranoita. Voit heittää hyvästit koliseville oville ja vetolaatikoille ja toivottaa tervetulleeksi seesteiset aamut kauniissa kylpyhuoneessa.*

*Jos seesteisyyttä häiritsee joku muu asia, kuin kalusteiden epätoiminnallisuus, Doorie ei ota vastuuta.

Toteutuksia Otsoson x Doorie

Kaipaatko vinkkejä suunnitteluun tai tarvitsetko lisätietoa?

Vinkki

Häiritseekö kylpyhuonekalusteen valkoiset sivustat, jos ovet ovat värilliset? Ymmärrämme, niin häiritsee meitäkin! Me räätälöimme kylppärikalusteen, jossa myös sivustat ovat värilliset.