Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Haven H2 allaskaappi 100 cm

Toimitusaika: 5 viikkoa

Miksi tyytyä vain keskinkertaiseen, kun samalla rahalla voi saada näinkin upean kalusteen? Ruotsalaisen Havenin kalusteissa jokainen yksityiskohta on virkistävän aidosti harkittu.

H2-sarjan kylpyhuonekalusteiden etusarjat ja peitteet ovat aitoa viilua. Vetolaatikossa on  vedenkestävät, hiekanväriset reunat ja U-muotoiltu pohja, jotta putkille on kunnolla tilaa, mutta säilytystilakin on optimoitu. Vetolaatikko sulkeutuu pehmeästi laadukkaiden Blumin Movento-kiskojen ansiosta.

Kalusteet valmistetaan Ruotsissa. H2-kalusteiden kaunis viilu on italialaista. Viiluvärivaihtoehtoja on 6 kpl: walnut, dark wood, smoked oak wood, oak wood, light wood, white wood. Ilmoitathan verkkokauppatilauksen vapaassa kentässä viiluvärin ja mahdollisen keraamisen tason sekä Tapwellin altaan värin. Asiakaspalvelumme voi myös laskea sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Verkkokaupassamme on vain maistiainen laajasta Havenin mallistosta, mutta meiltä saat koko Havenin valikoiman. Tutustu Havenin kuvastoon tästä: HAVEN_kuvasto

2 850 3 360 

Lisää tarjouspyyntöön

Allaskaappiin kuuluu vakiona pistorasia kaapin sisällä sekä värikkäät sisälokerikot. Ovet ja peitteet on hyvin helppo vaihtaa, jos joskus tarvetta ilmenisi. Myymme myös pelkkiä ovia ja peitelevyjä varaosina.

Toimituksen mukana tulee myös seinäripustuskisko. Valitsethan kiinnitystavan seinämateriaalin mukaan. Meiltä saa myös kylpyhuoneeseen soveltuvia kalustejalkoja. Huom. Kuvien hanat ovat Tapwellin. Hana ei kuulu kalusteen hintaan.

Kalusteen valmistusmaa: Ruotsi.

 width=

SISÄLOKERIKOT

Sisälokerikot on valmistettu kierrätysmateriaaleista eivätkä ne kestä pesua astianpesukoneessa.

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Tässä ei ole Ikean osia

Hyvää fiilistä joka huoneeseen