Haven H3 allaskaappi, 60 cm, allastaso posliini

Leveys: 81 cm Syvyys: 46,5 cm Korkeus: 60 cm

Kauniin H3-sarjan kylpyhuonekalusteiden etusarjat ja peitteet ovat maalattua mdf:ää. Värivaihtoehdot ovat: greige tai valkoinen. Vetolaatikossa on  vedenkestävät, hiekanväriset reunat ja U-muotoiltu pohja, jotta putkille on kunnolla tilaa, mutta säilytystilakin on optimoitu. Vetolaatikko sulkeutuu pehmeästi laadukkaiden Blumin Movento-kiskojen ansiosta. Kalusteen mukana tulee nupit tai vetimet. Personoi kaluste oman makusi mukaan!

15 mm paksussa posliinitasossa on integroitu allas. Posliini on helppo pitää puhtaana, mutta varo kovia iskuja.

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä valitsemasi oven värin ja vetimen/nupin värin ja mallin. Autamme mielellämme valinnassa!

Allaskaappiin kuuluu vakiona pistorasia kaapin sisällä sekä värikkäät sisälokerikot. Ovet ja peitteet on hyvin helppo vaihtaa, jos joskus  tarvetta ilmenisi. Myymme myös pelkkiä ovia ja peitelevyjä varaosina.

Toimituksen mukana tulee myös seinäripustuskisko. Valitsethan kiinnitystavan seinämateriaalin mukaan. Meiltä saa myös kylpyhuoneeseen soveltuvia kalustejalkoja. Huom. Kuvien hanat ovat

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Haven H2 ja H3 asennus- ja hoito-ohje

 

HOITO-OHJEET

RUNGOT JA OVET
Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen kosteaa puuvillariepua ja mietoa puhdistusainetta, kuten esimerkiksi mietoa astianpesuainetta tai suopaa. Vältä voimakkaiden puhdistusaineiden käyttämistä, sillä ne saattavat vahingoittaa tuotetta. HUOM! Jos kylpyhuonekalusteesi tarvitsee lisäpuhdistusta, vältä käyttämästä valmisteita, joilla on hankaava vaikutus tai jotka sisältävät alkoholia, sillä ne saattavat aiheuttaa naarmuja ja turhaa kulumista pintaan.

POSLIINIPESUALLAS
Posliinipesualtaassa on lasitettu pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Pinta kestää useimpia kemikaaleja, poikkeuksena voimakkaat hapot (esim. suolahappo ja rikkihappo) ja vahvat emäkset. Puhdista posliinipesualtaasi säännöllisesti tavallisella puhdistusaineella. Käytä vaikeisiin tahroihin mietoa, kalkkia liuottavaa puhdistusainetta. Huom! Posliinialtaan osalta on hyvä huomioida, että se ei kestä iskuja eikä rikkoutunutta pintaa pystytä korjaamaan.

SISÄLOKERIKOT

Sisälokerikot on valmistettu kierrätysmateriaaleista eivätkä ne kestä pesua astianpesukoneessa.

 

pituus × leveys × korkeus
100 × 48 × 58,4 cm (senttimetri)

Hyvää fiilistä joka huoneeseen