Kaapit katonrajaan asti

Kaapit kattoon asti

Haaveiletko kaapeista katonrajaan asti? Et ole muuten ainoa. Me teemme niitä paljon.

Korkeat vaatekaapistot lattiasta kattoon ovat hyvin kysyttyjä! Toteutamme katonrajaan asti ulottuvia vaatekaapistoja Ikean runkoja hyödyntämällä. Ikean Pax-kaappien runkoja voi leikata ja näistä osista voi rakentaa hyvinkin korkeita kaapistoja. Mitoitamme ovet ja peitteet leikattujen Pax-runkojen päälle. Kauttamme saat myös suunnittelun ja asennuksen kaappikokonaisuuksille. Yleensä asiakkaamme hankkivat Pax-rungot suoraan Ikeasta ja ovet & peitteet meiltä. Voimme myös hoitaa Ikea-tilauksen puolestasi, jos haluat. 

Kaapistot, jotka kiertävät sängyn ympäri jättäen yläkaapit sängyn päälle, ovat myös hyvin suosittuja! Niiden toteuttaminen sujuu usein vaivattomimmin käyttämällä tukevaa Ikean Metod-runkoa. Suunnittelijamme osaa neuvoa ja opastaa, minkä rungon käyttäminen on järkevää.

Ihan aina runkojen leikkaaminen ei ole järkevää. Tällöin Suomessa tehty Local-mallistomme tulee hätiin. Toimitamme myös täysin mittojen mukaan räätälöityjä kaappeja.

Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme konsultoi mielellään lisää! Tarvittaessa voimme laatia 3D-kuvan haaveilemastasi kokonaisuudesta. Voit varata maksuttoman ajan showroomillemme tai etäkonsultaatioon.

Varaa aika tästä