23.2 Suutarilan noutovarasto avoinna klo 14 asti.

Helpotusta remonttiin joustavalla Doorie-rahoituksella

Doorie -rahoitus on joustava rahoitusratkaisu, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tarvitset vain yhden tai kaksi täysi-ikäistä hakijaa, joilla on säännölliset tulot ja raha-asiat kunnossa!

Uusi keittiö on yksi suurimmista kotiin tehtävistä hankinnoista, minkä takia keittiöremontin tilaaminen edullisella rahoituksella tai osamaksulla voi usein olla järkevä vaihtoehto. Myös kylpyhuone- ja säilytysratkaisut kannattaa toteuttaa kerralla kunnolla, jotta uusi remontti ei ole heti taas ajankohtainen.

Keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus. Doorie-rahoituksen avulla voit hankkia kerralla sellaisen keittiön, joka palvelee tarpeitasi parhaiten. Kalusteiden lisäksi saat meiltä nyt myös kaikki mahdolliset kodinkoneet keittiöösi. Mallistossamme on korkealaatuiset, saksalaiset Siemens- ja Nef-kodinkoneet.
Rahoituksen avulla maksat kaikki Doorielta hankkimasi tuotteet, kuten kalusteet, kodinkoneet, altaat ja hanat. Haettuasi Doorie-rahoituksen saat kuukauden täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Voit siis maksaa laskun kokonaisuudessaan pois heti ilman kuluja tai valita osamaksun.

Doorie-rahoituksen myöntää OP-pankki. Ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden kuluttua keittiön toimituksen jälkeen. Ensimmäinen lasku on aina ilman korkoja ja kuluja.
Voit hakea keittiöremontin rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä Dooriella. Klikkaa oheista laskuria, mieti sopiva budjetti ja täytä rahoitushakemus verkossa. Saat päätöksen nopeasti ja pääset taas keskittymään sisustusasioihin.

 

Luoton myöntäjä Op Yrityspankki Oyj


Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,58 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 12/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11323,68 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 89 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.