Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Simple

Vuosien kestosuosikki!

Suora Simple-ovi taipuu moneen tyyliin ja on takuulla ajaton valinta. Värivaihtoehtoja löytyy lukemattomasti! Ovet valmistetaan Suomessa.

Jotta lopputulos on mahdollisimman viimeistelty, toimitamme kaikki peitelevyt ja sokkelit ovensävyisinä. Erikoismitat eivät tuota ongelmaa. Myös erikoissävyt onnistuvat (NCS- tai Tikkurila-sävy). Erikoissävyn kustannus on väristä riippuen noin 450 € per keittiö, kysy tarjous asiakaspalvelustamme!

Simple-sarjan ovia löytyy kolmea vaihtoehtoa:

Värivaihtoehdot // Simple

Värivaihtoehdot // Simple Plus tones

Värivaihtoehdot // Simple Thick 

Simple-keittiöihimme valitaan usein korkealaatuiset laminaatti- tai kvartsitasot sekä ajattomat nupit. Jos kaipaat persoonallista lopputulosta, kotimainen Durat- tai massiivipuutaso tuo lisää ilmettä!

Suunnittelijamme kertovat mielellään lisää eri vaihtoehdoista ja opastavat sinua materiaalivalinnoissa!

Hintaesimerkki

Simple -ovet, etusarjat, peitelevyt ja sokkelit 1 200 €
Taso, laminaatti 850 €
Vetimet 60 €
Allas, rosteria 450 €
Hana Tapwell 350 €
Rungot ja helat Ikeasta 1100 €

Osat yhteensä 4000 €

Hinnat eivät sisällä kodinkoneiden, sähkötöiden ja putkitöiden hintaa. Kalusteasennuksen hinta-arvio Kokodiili 1400 € (pks)

Pyydä tarjous asennuksesta

Jos laminaattitaso vaihtuisi kvartsiksi, hintaa lisää 1800 €

Pyydä tarjous keittiön ovista

Toteutuksia Simple-ovella

Kaipaatko vinkkejä suunnitteluun tai tarvitsetko lisätietoa keittiön asentamiseen liittyen?

Vinkki

Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!