Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Simple -ovi

Toimitusaika: 5 viikkoa

Suora, pelkistetty Simple  on ajaton suora malli. Simple onkin suosituin ovemme! Simplen värivaihtoehdoista löytyy monia suosittuja sävyjä. Valitse oma suosikkisi!

Ovet valmistetaan Suomessa. Materiaali: maalattu mdf-ovi, paksuus 16 mm. Toimitamme kaikki peitelevyt ja sokkelit ovensävyisinä.

Voit tilata mallipaloja väreistämme tai varata ajan showroomillemme.

Voit maksaa keittiön myös osissa, maksuaikaa jopa 36 kk. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan saldon pois.

 

 

100 

Lisää tarjouspyyntöön

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin. Huom! Erikoismitatkin onnistuvat. Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

 

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Ikean Metod-runko-osat

Hyvää fiilistä joka huoneeseen