fbpx
Doorie Shadow
Senkit ja TV-tasot

Upea, kestävä ja oman näköisesi lopputulos syntyy, kun rakennat olohuoneesi tärkeimmän säilytyselementin IKEAn jykevästä kaappirungosta sekä Doorien kotimaisista ovista ja peitelevyistä. Ihanat sävyt, modernit mallistot, haluamassasi mitoissa – niistä ovat Doorien senkit ja TV-tasot tehty.

Bestå
Bestå

Kestävät ja toiminnalliset IKEAn TV-tasot

Senkit ja TV-tasot ovat olohuoneen hallitsevia kalusteita, jotka huomioidaan usein ensimmäisenä huoneeseen saapuessa. Siksi senkkien ja lipastojen ulkonäkö kannattaa miettiä tarkkaan oman maun mukaiseksi. IKEA-lipastojen rungot ovat toiminnallisia ja mukautuvia ratkaisuja, joissa voit muun muassa vaihtaa saranoiden puolta tai hyllyjen korkeutta tarpeidesi mukaan. Doorien tyylikkäillä peitelevyillä ja ovilla piilotat olohuoneen tavaroiden lisäksi IKEA-senkin tai hyllyrungon saumat ja muut harmonista vaikutelmaa häiritsevät yksityiskohdat – haluamassasi sävyssä tietenkin.

Upea kokonaisuus viimeistellään moderneilla vetimillä ja jaloilla. Pyöreät tai kulmikkaat kalustejalat, kiiltävät messinkivetimet tai pelkistetyt mattamustat nupit – vaihtamalla vetimet uusiin luot tilaan täysin erilaisen tunnelman. Halutessasi voit toteuttaa myös yksinkertaiset ovet täysin ilman ylimääräisiä vetimiä.

Suosittuja tuotteita

TV-tasot luovat olohuoneen tyylin

Senkit ja TV-tasot ovat olohuoneen näyttäviä kalusteita. Ne tuovat ryhtiä huoneeseen ja kuuluvat olennaisesti selkeälinjaisen ja pelkistetyn skandisisustuksen tyyliin. Lisäksi ne ovat käytännöllinen ja neliöitä säästävä tapa säilöä kodin viihde-elektroniikka, lautapelit ja muut olohuoneen pikkutavara. Mökillä kätevä senkki piilottaa vaikkapa varalakanat tai vaihtovaatteet.

TV-tasolla on tärkeä rooli mukavan elokuvahetken luomisessa. Sopivalle korkeudelle yltävä televisioruutu varmistaa mukavan olon sohvalla makoillessa, sillä liian korkealle tai matalalle asetettu ruutu on varma tapa saada niska jumiin ja tunnelma kireäksi. Ergonomisen vapaa-ajan tärkeimpiä tekijöitä onkin omien mittojesi mukaan suunniteltu TV-taso, joka toimii osana koko tilaa.

Sopiva TV-taso tai sen virkaa suorittava senkki valitaan katseluetäisyyden ja television koon mukaan. Valintoja tehdessä kannattaa kuitenkin miettiä myös koko olohuoneen toiminnallisuutta, johon kuuluvat olennaisesti kaikki laskutilat sekä säilytys. Jos olohuoneessa harrastetaan ja viihdytään ahkerasti, on mukava saada tärkeimmät pikkutavarat helposti käden ulottuville. Tilava senkki tai runsaalla hyllytilalla varustettu TV-taso kätkee sisäänsä niin pelit, levyt, kirjat kuin vaikkapa kotijumpissa tarvittavat välineetkin.

Senkit ja lipastot koko kodin säilytykseen

IKEA-senkit ja lipastot sopivat erinomaisesti myös muiden kodin tilojen säilytykseen. IKEAn TV-tasoista pieni BESTÅ-kaappi palvelee keittiön tai ruokailutilan astiakaappina, jonka yläosaa voit käyttää tarvittaessa ylimääräisenä laskutilana. Kaunis lipasto on myös upea elementti sellaisenaan tai vaikkapa valokuvien ja muiden koriste-esineiden esittelyyn. Yhdistämällä useita lipastoja voit luoda suuremman säilytyskokonaisuuden vaikkapa eteisen vaatteita ja kenkiä varten. IKEAn TV-hyllyistä juuri BESTÅ-senkki on myös mahdollista nostaa seinälle, jolloin sen alta on helppo imuroida.

Valitessasi TV-tason IKEAsta, saat laadukasta työtä kohtuuhintaan. BESTÅ-hylly tai METOD-senkki on käytännöllinen ja kestävä sisustusratkaisu, jonka saat nyt useissa eri ovimalleissa ja sävyissä. Senkit IKEAsta, peitelevyt, ovet ja vetimet Doorielta – voisiko tyylikkään lopputuloksen rakentaminen olla tämän helpompaa?