Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Haven H2 seinäkaappi, 32 x 163 cm, viilu

Leveys: 32 cm Syvyys: 32 cm Korkeus: 163 cm

H2-sarjan seinäkaappien osat ovat viilua. Värivaihtoehdot ovat: tammi, valkoinen puu, pähkinä ja musta puu. Puunsyykuvio on pysty. Ovessa on integroitu vedin. Kaappiin kuuluu vakiona metalliset, korkeussäädettävät hyllyt ja värikkäät sisälokerikot.

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä valitsemasi viilun värin. Autamme mielellämme valinnassa!

Valitsethan kiinnitystavan seinämateriaalin mukaan.

Kalusteen valmistusmaa: Ruotsi. Toimitusaika: 3-4 viikkoa.

1 040 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Haven H2 ja H3 asennus- ja hoito-ohje

 

HOITO-OHJEET

RUNGOT JA OVET
Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen kosteaa puuvillariepua ja mietoa puhdistusainetta, kuten esimerkiksi mietoa astianpesuainetta tai suopaa. Vältä voimakkaiden puhdistusaineiden käyttämistä, sillä ne saattavat vahingoittaa tuotetta. HUOM! Jos kylpyhuonekalusteesi tarvitsee lisäpuhdistusta, vältä käyttämästä valmisteita, joilla on hankaava vaikutus tai jotka sisältävät alkoholia, sillä ne saattavat aiheuttaa naarmuja ja turhaa kulumista pintaan.

POSLIINIPESUALLAS
Posliinipesualtaassa on lasitettu pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Pinta kestää useimpia kemikaaleja, poikkeuksena voimakkaat hapot (esim. suolahappo ja rikkihappo) ja vahvat emäkset. Puhdista posliinipesualtaasi säännöllisesti tavallisella puhdistusaineella. Käytä vaikeisiin tahroihin mietoa, kalkkia liuottavaa puhdistusainetta. Huom! Posliinialtaan osalta on hyvä huomioida, että se ei kestä iskuja eikä rikkoutunutta pintaa pystytä korjaamaan.

SISÄLOKERIKOT

Sisälokerikot on valmistettu kierrätysmateriaaleista eivätkä ne kestä pesua astianpesukoneessa.

 

pituus × leveys × korkeus
100 × 48 × 58,4 cm (senttimetri)

Hyvää fiilistä joka huoneeseen