23.2 Suutarilan noutovarasto avoinna klo 14 asti.

Komposiittitaso Durat Palace DP012 Violette Royale

Toimitusaika: 5 viikkoa

Täysin suomalainen Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita. Durat soveltuu keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja vaikkapa ruokapöydän kanneksi! Durat sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Se kestää vettä ja voidaan hioa uudelleen!

Duratiin on mahdollista tilata myös integroitu allas samasta materiaalista. Hintatasoltaan Durat sijoittuu edullisen kvartsitason hujakoille. Pyydä tarjous omalle ratkaisullesi asiakaspalvelustamme! Koko Duratin herkullinen väriskaala on tilattavissa Doorien kautta. Sivustollamme on joitakin esimerkkejä väreistä. Kauttamme saat myös mittaus- ja asennuspalvelun.

Haluatko nähdä värejä paikan päällä? Varaa oma käyntisi showroomille tästä.

Durat on Suomessa kehitetty polyesteripohjainen komposiittimateriaali (solid surface) joka sisältää noin 30% uusiomuovia ja on sataprosenttisesti kierrätettävissä. Teollisuudelta kerätty muovijäte murskataan pieniksi rakeiksi, jotka antavat Duratille sille ominaisen tekstuurin. Durat valetaan levyiksi sekä muotteja käyttämällä erilaisiin muotoihin, kuten altaiksi. Durat-levyn vakiokoko on 2900 x 800 x 12 mm.

Durat-levy on paksuudeltaan 12 mm. Jos haluat paksumman tason, sen voi toteuttaa ns. valereunalla, jolloin tason alla on vanerilevy.

Durat on hygieeninen materiaali, joka ei ime itseensä mitään. Pinta on täysin tiivis, minkä vuoksi bakteerit eivät pääse siinä kasvamaan.

Durat-materiaalista valmistetaan puuntyöstömenetelmin täysin saumattomia kalustekokonaisuuksia. Saumattomuutensa ansiosta Durat-kalusteet on erittäin helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Durat-pinta sietää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja.

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Hyvää fiilistä joka huoneeseen