Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Shaker solid -ovi

Toimitusaika: 5 viikkoa

Ripaus tyylikästä klassisuutta! Ovea kiertää 55 mm leveä kehä. Kehä toteutetaan jyrsimällä etupuolelle syvennys. Syvennyksessä on kaunis viiste. Takaosa ovesta on suora. Ovi valmistetaan Suomessa. Maalattu mdf-ovi, paksuus 19 mm. Toimitusaika: 5 viikkoa.

Tämän mallin hintaluokka on + 35 % Simple-oveemme verrattuna.

Voit tilata mallipaloja väreistämme tai varata ajan showroomillemme.

 

135 

Lisää tarjouspyyntöön

Voit maksaa keittiön myös osissa, maksuaikaa jopa 36 kk. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan saldon pois.

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin.

Huom! Myös ovet ja peitelevyt omien mittojesi mukaan onnistuvat. Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Saat myös tämän oven Doorie Local -keittiöihin eli kokonaan kotimaisiin keittiöihin runkoja myöten.

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Ikean Metod-sarja.

Hyvää fiilistä joka huoneeseen