Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Oak veneer -ovi

Toimitusaika: 5 viikkoa

Tammiviilu on erittäin kaunis ovimateriaali, johon on saatavilla erisävyisiä petsilakkoja. Jos haet enemmän ilmettä, myös välirimoitus runkojen väliin onnistuu!

Puuviiluovi, materiaali tammi, paksuus 19 mm. Oven pohjalla lastulevyrunko ja pinta aito puuviilua. Oven reunaa kiertää 6 mm massiivipuulista, mikä tekee reunoista viimeistellyt ja laadukkaat. Suomessa valmistettu. Huomioithan, että kyseessä on luonnonmateriaali, joka ajan saatossa muuttaa sävyä. Viilun kuvioinnit voivat vaihdella.

Värivaihtoehdot: kirkas mattalakka, musta petsi tai ruskea petsi Choko. Puunsyyn voi valita joko pystyyn tai vaakaan.

Tämän mallin hintaluokka on noin + 65 % Simple-oveemme verrattuna.

Voit tilata mallipaloja väreistämme tai varata ajan showroomillemme.

165 

Lisää tarjouspyyntöön

Voit maksaa keittiön myös osissa, maksuaikaa jopa 36 kk. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan saldon pois.

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin. Huom! Myös erikoismitat onnistuvat. Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Ikean Metod-sarja

Hyvää fiilistä joka huoneeseen