Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Shaker -ovi

Toimitusaika: 5 viikkoa

Tämä ovi on klassikko! Ovea kiertää kaunis 55 mm leveä kehä. Irtonaisen kehän keskiosaan on kiinnitetty 4 mm paksu maalattu levy. Tämä valmistustapa tekee ovesta kevyemmän ja korkea ovessa ei ole käyristymisen riskiä. Ovi valmistetaan Suomessa suurelta osin käsityönä.

Toimitusaika: 5 viikkoa. Maalattu mdf, paksuus 19 mm. Tarvittaessa voimme toimittaa oven myös kokonaan kotimaisesta koivusta valmistettuna (tällöin massiiivipuisen kehän saumat saattavat ajan saatossa ratketa).

Tämän mallin hintaluokka on + 80 % Simple-oveemme verrattuna.

Voit tilata mallipaloja väreistämme tai varata ajan showroomillemme. Voit maksaa keittiön myös osissa, maksuaikaa jopa 36 kk. Voit milloin vain maksaa jäljellä olevan saldon pois.

 

180 

Lisää tarjouspyyntöön

Asentaminen on helppoa! Toimitamme ovet ja etulevyt valmiiksi porattuna saranoille ja vetolaatikoille (mutta ilman vedinporauksia). Ovet ja peitelevyt käyvät Ikean Metod-keittiöihin eli Maximera-vetolaatikoihin ja Utrusta-saranoihin. Ovet saranoille ovat symmetrisiä eli ne käyvät oikea- ja vasenkätisiin kaappeihin. Huom! Erikoismitatkin onnistuvat! Yläoviin on myös mahdollista tilata runkoa korkeampi ovi, jolloin alas jää “lippa” peittämään valoja. Tällöin vetimiäkään ei tarvita.

Saat tämän oven myös Doorie Local-keittiöihin, jos et halua käyttää Ikean runkoja pohjana.

Onko hakusessa rottinkiovet?  Voit tilata meiltä ovet pelkkänä kehänä ilman keskiosaa ja kiinnittää itse hankkimasi rottingin tai juuttikankaan. …Lopputulos toki omalla vastuullasi! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

pituus × leveys × korkeus
Ei saatavilla/-tietoa

Ikean Metod-sarja

Monet ostavat myös

Haven H2 seinäkaappi, 32 x 163 cm, viilu

Haven H2 seinäkaappi, 32 x 163 cm, viilu

Blanco Subline 500-U, väri musta, 50x40 cm

Blanco Subline 500-U, väri musta, 50×40 cm

Blanco Subline 700-U, väri Kallionharmaa, 70x40 cm

Blanco Subline 700-U, väri Kallionharmaa, 70×40 cm

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 180 x 38 cm x 40 cm, Simple

Bestå-lipaston ovet ja peitteet 180 x 38 cm x 40 cm, Simple

395 470 

Hyvää fiilistä joka huoneeseen