Synttärihinnat voimassa marraskuun ajan! Keittiön ovet -10 %. Bestå- ja Pax-ovet -20 %. Käytä koodia VIISIVEE. Huom! Molemmat showroomit sekä Suutarilan noutovarasto ovat poikkeuksellisesti suljettu 24.11

Taso, rosteri

Toimitusaika: 6 viikkoa

Rosteri on huoleton materiaali keittiössä vedenkestävyytensä ansiosta! STALA*Tailor-made -työtasot tarjoavat valinnanmahdollisuuksia lähes rajattomasti. Upeat taustakorotukset ovat nyt ajankohtaisia. Voit suunnitella omaan kotiisi räätälöidyn keittiötason, joka valmistetaan Ruotsin Skövdessä vuosikymmenien ammattitaidolla ja ylpeydellä.  Tavallista paksummasta teräksestä valmistetut tiskipöydät ja työtasot tehdään käsityönä ja niiden tukeva alustarakenne vaimentaa ääntä ja tekee tasosta käytössä kestävän. Räätälöitävyys näkyy paitsi mitoituksessa myös laajassa allasvalikoimassa. Työtasoissa on lisäksi valinnanmahdollisuuksia erilaisissa työstöissä ja reunamuodoissa. Saat siis juuri sellaisen tason kuin haluat – räätälöidysti.

Autamme mielellämme rosteritasosi suunnittelussa ja mitoittamisessa.  Voit tutkia eri vaihtoehtoja ja laskea alustavan hinnan ratkaisullesi täältä. 

 

Stalan Tailor-Made-tasot valmistetaan Ruotsissa.

pituus × leveys × korkeus
100 × 1000 cm (senttimetri)

Hyvää fiilistä joka huoneeseen