Kylpyhuoneen hanat

Kauniit kylpyhuoneen hanat viimeistelevät upean ja rauhoittavan tilan. Valikoimastamme löydät kattavasti yksilöllisiä Tapwellin hanoja, joiden avulla tuot rohkeasti tyyliäsi esille myös kylpyhuoneessa. Loihdi moderni ja skandinaavinen kylpyhuone helposti, toiminnallisuutta unohtamatta!

Tyylikkäät hanat kylpyhuoneeseen

Kauniit kylpyhuoneen hanat ovat tärkeä yksityiskohta WC- ja kylpyhuonetilojen sisustuksessa. Ne ovat paitsi päivittäisessä käytössä ja siten jatkuvasti esillä, myös usein ensimmäinen elementti, johon vieraat kiinnittävät huoneessa huomiota. Toimivat hanat mahdollistavat sujuvan arjen aina hampaiden pesusta sotkujen puhdistamiseen. Tyylikkäillä valinnoilla voi vaikuttaa koko tilan viihtyvyyteen. Hyvin valitut kylpyhuoneen hanat voivat olla myös tehokas apu vedenkulutuksen vähentämiseen.

Kattavasta kylpyhuone- ja WC-hanavalikoimastamme löydät niin perinteistä kuin modernimpaa muotoilua – useissa eri sävyissä tietenkin. Musta kylpyhuoneen hana on yksinkertaisen kaunis ratkaisu, kun taas näyttävät, ajan saatossa patinoituvat messinkiset hanat kylpyhuoneessa voivat jatkaa keittiöstä ja muista tiloista tuttua sävymaailmaa. Yksilölliset lavuaarihanat yhdistettynä upeaan kylpyhuoneen altaaseen tai kokonaisvaltaisesti sisustukseen sopivaan allaskaappiin ovat unelmiesi kylpyhuoneen kulmakiviä.

Kestävien ja upeiden hanojen lisäksi löydät valikoimastamme kaiken tarvittavan kylpyhuoneen uudistukseen – voit siis valita vaikkapa kaikki kodin pinnat samoissa materiaaleissa ja sävyissä. Kurkkaa myös valikoimamme keittiöhanat ja muut tarvikkeet!